Müzik Nazan Öncel

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,236
Reaksiyon puanı
49,888
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Sanırım en sevdiğim, şarkıları kalbime en çok dokunan müzik insanı. Kendi şarkılarının yanı sıra Tarkan, Gülşen gibi dev isimlerin en önemli şarkılarından bazılarında da imzası vardır. 90'lardan bugüne gelen ve aralıksız başarılı şarkılar üretmeye devam eden çok nadir isimlerden olması da değerlidir. Bunu hiçbir magazinsel olaylara bulaşmadan, sadece müziğiyle gündeme gelerek başarması ayrıca değerlidir. Aktif müzik hayatının önemli bir kısmına tanıklık ettiğim için, bu yıl efsane şarkılarını canlı dinleme şansı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum.

"Gidelim Buralardan", "Gitme Kal Bu Şehirde", "Bu Havada Gidilmez", "Beni Hatırla", "Bırak Seveyim Rahat Edeyim", "Omzumda Ağla", "Nereye Böyle", "Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma", "Bazı Şeyler", "Bir Hadise Var" en sevdiğim şarkıları arasındadır.

Klasikleşen slow hitleri bir yana hareketli şarkıları son derece eğlencelidir ve basit gözüken nakaratlarının ardında derin anlamlar taşır ve bir cümlesiyle bile alıp götürür. "Ekilmekteyim", "Normal", "Aşkitom", "Aşkım Baksana Bana", "Hay Hay", "Aşk Beklemez", "Erkekler de Yanar", "Ukala Dümbeleği", "Ben Sokak Kızıyım", "Dillere Düşeceğiz Seninle" bu sınıfa giren dinlemekten usanmayacağım hareketli şarkıları arasındadır.