"Nazan Öncel" Tribute Albüm Detayları!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
"Ve Nazan Öncel Şarkıları" tribute albümünde yer alacak sanatçılar ve okuyacakları şarkıları belli oldu!

Nazan Öncel’in proje albümü, 14 Ağustos’ta fiziki, 17 Ağustos’ta ise dijital olarak yayında!

IMG_20180809_225444.jpg

Albüm Tantımı:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Merakla bekliyoruz. :Z

En popülerlerinden de var tabii ama genel olarak daha az popüler şarkılardan seçilmiş albüm. Umarım bu albüm tek olarak kalmaz, ikisi üçü gelir. Daha bir sürü şarkı var...

Hayko Cepkin'in Bırak Seveyim Rahat Edeyim yorumunu en çok merak ettim.

Sıla en sevdiğim şarkılarından birini kapmış. Sezen Aksu da. Tarkan'a daha iyi bir şarkı olabilirdi sanki.

Göksel, Gidelim Buralardan'ı batıracak gibi hissediyorum ama bakalım. :)

Teaser izlenimleri...

Gitme Kal Bu Şehirde: Galiba bu şarkıyı Nazan Öncel kadar kimse iyi söyleyemez. Sezen Aksu yorumunu sevmem zor.

Yalnızlar Treni: Şarkı bambaşka bir hale bürünmüş. Tarkan ne söylese oluyor zaten, yine olmuş.

Beni Hatırla: Enfes bir şarkı. Kimse söylese hit oluyor. En son Nükleer Başlıklı Kız yorumu harikaydı. Sıla'nın yorumu da çok iyi, yine hit olur.

Bu Havada Gidilmez: Manuş Baba'ya çok iyi uymuş. Albümün en iyi eşleşmelerinden.

Erkekler de Yanar: Az sevdiğim şarkılarından. Koray Avcı'yı da sevmem. Olmamış.

Gidelim Buralardan: Enfes düzenleme olmuş. Göksel beni yanılttı.

Aynı Nakarat: Tamamını dinlemek lazım. Albümün en ilginç eşleşmelerinden biri.

Zor Dünya: Fatma Turgut yorumu Nazan Öncel'in eşsiz yorumunun yanında çok sönük kalmış.

A Bu Hayat: Fena olmamış. Yakışmış denebilir Mehmet Erdem'e.

Göç: Bu da hiç fena değil ama tekrar tekrar dinlenecek bir şarkı değil.

Sokak Kızı: Ortalama olmuş, tamamını dinlemek lazım.

Nazlı Ay: Olmuş. Tanımıyorum kimse ama kaliteli yorum.

Nazınla Dünya Sazınla Dünya: Gökhan Türkmen bu sen misin cidden? :A

Bırak Seveyim Rahat Edeyim: Harika. Tam beklediğim gibi. Şarkı - şarkıcı eşleştirmesi muhteşem zaten.

Bu albümde nasıl Gülşen olmaz? Nasıl Mabel Matiz olmaz? Ey Samsun Demir.

Teaser izlenimleri...

Gitme Kal Bu Şehirde: Galiba bu şarkıyı Nazan Öncel kadar kimse iyi söyleyemez. Sezen Aksu yorumunu sevmem zor.

Yalnızlar Treni: Şarkı bambaşka bir hale bürünmüş. Tarkan ne söylese oluyor zaten, yine olmuş.

Beni Hatırla: Enfes bir şarkı. Kimse söylese hit oluyor. En son Nükleer Başlıklı Kız yorumu harikaydı. Sıla'nın yorumu da çok iyi, yine hit olur.

Bu Havada Gidilmez: Manuş Baba'ya çok iyi uymuş. Albümün en iyi eşleşmelerinden.

Erkekler de Yanar: Az sevdiğim şarkılarından. Koray Avcı'yı da sevmem. Olmamış.

Gidelim Buralardan: Enfes düzenleme olmuş. Göksel beni yanılttı.

Aynı Nakarat: Tamamını dinlemek lazım. Albümün en ilginç eşleşmelerinden biri.

Zor Dünya: Fatma Turgut yorumu Nazan Öncel'in eşsiz yorumunun yanında çok sönük kalmış.

A Bu Hayat: Fena olmamış. Yakışmış denebilir Mehmet Erdem'e.

Göç: Bu da hiç fena değil ama tekrar tekrar dinlenecek bir şarkı değil.

Sokak Kızı: Ortalama olmuş, tamamını dinlemek lazım.

Nazlı Ay: Olmuş. Tanımıyorum kimse ama kaliteli yorum.

Nazınla Dünya Sazınla Dünya: Gökhan Türkmen bu sen misin cidden? :A

Bırak Seveyim Rahat Edeyim: Harika. Tam beklediğim gibi. Şarkı - şarkıcı eşleştirmesi muhteşem zaten.

Bu albümde nasıl Gülşen olmaz? Nasıl Mabel Matiz olmaz? Ey Samsun Demir.
Özellikle Mabel Matiz..

Özellikle Mabel Matiz..
İkisine de çok şaşırdım. Nazan Öncel denilince sanat dünyasında aklıma gelen ilk isimler olurlar belki. Mabel Matiz'in parlamasında Nazan Öncel'in payı varmış ve enfes Bir Hadise Var yorumundan sonra bir cover daha hak ediyorduk bence.

Gülşen de zaten en büyük çıkışını Nazan Öncel şarkısıyla yaptı. Dillere Düşeceğiz'i harika coverladı. Her fırsatta da Nazan Öncel sevgisini dile getirir.

İlginç yani bilemedim.