Naz Elmas Yeni Diziyle Ekranlara Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,727
Puanı
1,060
Rol aldığı diziler genellikle reyting kurbanı olduğu için şanssız bir oyuncu olan Naz Elmas bu durumu umursamamışa benziyor.

Rol aldığı Ay Tutulması, Bir Ömür Yetmez, El Gibi, Ustura Kemal ve Güzel Çirkin gibi diziler yayından kısa sürede kaldırılan Naz Elmas, Zorlu Center AVM'de görüntülendi.

Tek başına alışveriş yaptığı AVM'de gazetecilere açıklama yapan Elmas, yeni yılda yeni bir diziyle ekranlara döneceğini belirtti.

vlcjmsk977DAfIudKzc5mVjY.jpg

Merakla bekliyoruz yeni projelerini :) Güzel Cirkin'de begenmistim kendisini..

Bence kendisine baş rol verilmemeli. Ay Tutulması'ndaki performansı çok iyiydi ama başrolde reytingi olan bir isim olsa daha güzel olur. Yan rol daha çok yakışır kendsine. Mesela Nur Fettahoğlu hep yan rollerde yer almayı tercih ediyor ve çok doğru yapıyor bence :)

yanlış projelerde kendine yazık etti şimdi ki dizisinin konusu ve diğer oyuncuları da önemli bekleyip görmek lazım

İyi bir projeyle dönerse tutacaktır o projeye bağlı bakalım ne olcak

En beğendiğim dizisi Ay Tutulması'ydı. Kadrosu ve senaryosu çok iyiydi. Aslında reytinglere baktığımız zaman gayet güzel oranlar alıyordu ama işte Star TV satılınca yapımcısı da D Productions olduğu için bitirilmek zorunda kaldı... :(

"Ustura Kemal" dizisi de tuttu ancak Show TV sağ olsun bir o gün bir bu gün dizinin yayın gününü değiştirdi ve en son bitirilmek zorunda kaldı. :T:

Diğer seçtiği dizileri çok başarısız olarak buldum ben her zaman. Aslında kendisini bir aksiyon - dram karışımı yani İntikam gibi bir dizide görmeyi çok isterim ben. Naz Elmas sevdiğim ve başarılı bulduğum güzel oyunculardandır. Umarım bu sefer yanlış bir seçim yapmamıştır. :)

onur saylakla atv'de nefes dizisinde de oynayıp dizi yayından kaldırılmıştı
doktorlar dizisinede ayağının uğurlu gelmediğini hatırlıyorum o olmasayıdı dizide belkide doktorlar dizisi arka sokaklar gibi hala devam ediyordu.kızın bastığı yerde ot bitmiyor.

naz dönsün artık gözümüz gönlümüz şenlensin:)

En beğendiğim dizisi Ay Tutulması'ydı. Kadrosu ve senaryosu çok iyiydi. Aslında reytinglere baktığımız zaman gayet güzel oranlar alıyordu ama işte Star TV satılınca yapımcısı da D Productions olduğu için bitirilmek zorunda kaldı... :(

"Ustura Kemal" dizisi de tuttu ancak Show TV sağ olsun bir o gün bir bu gün dizinin yayın gününü değiştirdi ve en son bitirilmek zorunda kaldı. :T:

Diğer seçtiği dizileri çok başarısız olarak buldum ben her zaman. Aslında kendisini bir aksiyon - dram karışımı yani İntikam gibi bir dizide görmeyi çok isterim ben. Naz Elmas sevdiğim ve başarılı bulduğum güzel oyunculardandır. Umarım bu sefer yanlış bir seçim yapmamıştır. :)

ay tutulması iyiydi ama ustura kemal berbattı:)

Sevdiğim bir oyuncu güzelliği ile kendini bana sevdiriyor. Yanlış diziler ve senaryolar ile kendini yaktı malesef. Umarım bu sefer ki işi tutar artık tutturması lazım bir dizi