Naz Elmas da İntikam Alacak

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
20120527_sohret-naz-elmas-i-ilgilendirmiyor.jpg

Özcan Deniz ile başrol oynadığı Haziran Gecesi dizisi ile adını duyuran fakat sonraki dizilerinde bir türlü beklediği başarıyı yakalayaman son olarakta Oktay Kaynarca ile başrol oynadığı Ustura Kemal dizisinde rol alan Naz Elmas Ustura Kemal'in yayından kaldırılmasına üzüldüğünü fakat yeni bir dizi için anlaşma yaptığını yeni dizisinin heycanını yaşadığını söyledi.Dizi hakkında fazla detay vermekten kaçınan güzel oyuncu sadece dizinin intikam içerikli olacağını söyledi

intikam yine intikam.. bu kaçıncı naz elmasın intikam almaya çalışıp alamaması :))))))))

Çok yapmacık oynuyor ya bağıra bağıra konuşuyo yada çocuk gibi konuşuyo :D

naz elmas bir dizide intikam için karşısına geçen 20 erkekle işi pişirmişti dizi yayından kalktı yine ay tutulmasında intikam için adamla yatağa girdi yine dizi yayından kalktı şimdi yinemi intikam alacak :))

keşke zamanında naz elmasa bende kötülük yapsaydımda bendende intikam alsaydı :)))

Ay Tutulması tutmuş gibiydi. Ben Candan Öte'de sevmiştim o dizi güzeldi.

Ay tutulmasi final bölümuyle ilk 12 deydi ve star diziyi bitirmisti.bn bu diziyi cok sevmistimm.Keske foxta olsaydı.hala devam ederdi

- - - Ekleme - - -

Ay Tutulması tutmuş gibiydi. Ben Candan Öte'de sevmiştim o dizi güzeldi.

Ay tutulmasi final bölümuyle ilk 12 deydi ve star diziyi bitirmisti.bn bu diziyi cok sevmistimm.Keske foxta olsaydı.hala devam ederdi

- - - Ekleme - - -

D Productions yapımı olduğu için başka kanala geçme şansı yoktu, sadece Kanal D alabilirdi o da tercih etmez bunu zaten. :)

Bence biraz ara vermeli. Eylül 2013'te yeni bir diziyle dönmeli Naz Elmas..

- - - Ekleme - - -

diziyi bende baştan sona izlemiştim ama naz elmas diziyi katletti nur erkul için izliyordum :))

12 ye çıkamadı o kadarda değil :)

6 reytinglerde gidiyordu :)

- - - Ekleme - - -

tamam anladım :d e intikam alcak yazmayın :d

yanlış sayfadasın takas :))

Ugursuz bi kiz :) tutarsa forumu birakirim o derece :d

- - - Ekleme - - -

Takas berene odaklanmis :d gozu baska bisey gormuyo :d