O zaman sen Çiğdem'e bir kemik yaşı ölçümü yap doktor olarak, gerçek yaşını kanıtlarız.Kadinlar kendilerini 10 yas kücük gostermeye bayılırlar
O zaman sen Çiğdem'e bir kemik yaşı ölçümü yap doktor olarak, gerçek yaşını kanıtlarız.Kadinlar kendilerini 10 yas kücük gostermeye bayılırlar
Derhal Kıbrısa gelsin yapalım ama özel hastane oldugu icin masraflari ben ödememO zaman sen Çiğdem'e bir kemik yaşı ölçümü yap doktor olarak, gerçek yaşını kanıtlarız.
@cookies daha kurbağalar üstünde deney yapma aşamasındaO zaman sen Çiğdem'e bir kemik yaşı ölçümü yap doktor olarak, gerçek yaşını kanıtlarız.
Seneye kadavra görcem selamını iletirim@cookies daha kurbağalar üstünde deney yapma aşamasındaönce bir ilk beş yılı bitirsin anca o şekilde bişeyler deneyebilir
Seneye kadavra görcem selamını iletirim
@cookies daha kurbağalar üstünde deney yapma aşamasındaönce bir ilk beş yılı bitirsin anca o şekilde bişeyler deneyebilir
hhahah 9 eylülde 26 olacam işte @xemrexxx in etkisinde kalma cookiesO zaman sen Çiğdem'e bir kemik yaşı ölçümü yap doktor olarak, gerçek yaşını kanıtlarız.
Doktor Altuğ kimdiBen Alper'e güveniyorum ilerde doktor Aytuğ gibi olacak.@cookies
Onu diyorum işte.Doktor Altuğ kimdiBen Renkli sayfaladdaki doktor gibi olcam
Ben Alper'e güveniyorum ilerde doktor Aytuğ gibi olacak.@cookies
@Bully nin alturpu çağrıştırıyor öyle bişey olacaksa okumasın daha iyiDoktor Altuğ kimdiBen Renkli sayfaladdaki doktor gibi olcam
şu 9 eylülü o kadar çok hatırlattınki hogatha unutmak istesem bile unutamayacağım sanırım sana şirret bir köy kuzusu yollarım memlekettenhhahah 9 eylülde 26 olacam işte @xemrexxx in etkisinde kalma cookies
hernekadar karadeniz şartlarında evde kalma yasıda olsa hala çıtı pıtı gencecik bir kızım diyeyim ramazanda kendimi avutayım
Hhahah kurdelede olsun dişi dememe gerek yok öyle yolalrsın zaten@Bully nin alturpu çağrıştırıyor öyle bişey olacaksa okumasın daha iyi
şu 9 eylülü o kadar çok hatırlattınki hogatha unutmak istesem bile unutamayacağım sanırım sana şirret bir köy kuzusu yollarım memleketten
Tıp fakultesine girmek istiyordum ve instagramda yazildigi gibi 3 yol var :@Bully nin alturpu çağrıştırıyor öyle bişey olacaksa okumasın daha iyi
zaten sana erkek sinek bile yollamam merak etme dişi olacak kuzuHhahah kurdelede olsun dişi dememe gerek yok öyle yolalrsın zaten
hhahah kurban bayramı ne zamana geliyordu acabazaten sana erkek sinek bile yollamam merak etme dişi olacak kuzu
kesmek için istemiyorsun değilmi? hediyelik canlılar kesilmez günahtır
hhahah kurban bayramı ne zamana geliyordu acaba
Hhahah aa evet kurtuldu gerçektenkurban bayramı 1 eylül 4 eylül arasısenin doğum günün 9 eylül yani bizim kuzu paçayı kurtardı sanırım
seni bilmem ama
Ev gecindircek olan sensin sen bitireydin yaseni bilmem ama
@Çiğdem- de biraz kafa çalışsa bitirseydi tıbbı? şimdi bir ömür boyu muayene ücretim bedavaya gelecekti
bizde öyle değil herşeyi kız tarafı yapıyor hindistan geleneklerine uyuyoruz başlık parasınıda kız tarafı verecek evide kız tarafı geçindirecekEv gecindircek olan sensin sen bitireydin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?