Özellikle konudaki ilk şarkısını dinlemeni tavsiye ederim, 2010 yılında en iyi şarkı da seçilmiştir kendisi.Aynen 6-7 yil falan vardır.
Ben de bayadir hiç dinlemedim, iyi oldu dinlerim bir ara.
Özellikle konudaki ilk şarkısını dinlemeni tavsiye ederim, 2010 yılında en iyi şarkı da seçilmiştir kendisi.Aynen 6-7 yil falan vardır.
Ben de bayadir hiç dinlemedim, iyi oldu dinlerim bir ara.
Güzel söylüyor.@denizz19 @mrt-06 @Bully @GunesinOglu @Harunnn60 @sokak sanati @harzemliişah @yatutarsa @adımutlulukk @ozgur2113 @EnveR @DarkLeqenD Özellikle ilk şarkıya bakmanızı öneriyorum, hepinizin ilk dinleyişte sevebileceği bir şarkı.
Hangi şarkısını sevdin en çok?Güzel söylüyor.Bende söylemesini sevdim.
Erkek suratı gibi lan
Hem sesi, hem kendisi çok güzel.Erkek suratı gibi lan
En güzelini dinlemişsin.İlkini dinledim.
evet bu şarkı eski zaten. sevimli üniversiteli bir kız gibi durmuş.Ben şunu seviyorum bir de, burada çok küçük duruyor.
Evet söylemesi çok şekerHem sesi, hem kendisi çok güzel.
En güzelini dinlemişsin.
Bu Arap kim abi?evet bu şarkı eski zaten. sevimli üniversiteli bir kız gibi durmuş.
Ben eski şarkılarını seviyorum ama, yenilerine pek ısınamadım.evet bu şarkı eski zaten. sevimli üniversiteli bir kız gibi durmuş.
arapların gülşeni mi desem demet akalnı mı.şuan en ünlü bayan starları diyim.lübnan da yaşıyor.aslı başka yerden göçme sanırım. ama lübnana yerleşmişler uzun süre önce.Bu Arap kim abi?
Aşık mı oldun?arapların gülşeni mi desem demet akalnı mı.şuan en ünlü bayan starları diyim.lübnan da yaşıyor.aslı başka yerden göçme sanırım. ama lübnana yerleşmişler uzun süre önce.
Ayol sorgulamayı bırakta ilk şarkısına bak bakalım, beğenecek misin sesini.Aşık mı oldun?
İlk şarkıyı mı dinledin?Sesi çok güzelmiş
Ayol sorgulamayı bırakta ilk şarkısına bak bakalım, beğenecek misin sesini.
İlk şarkıyı mı dinledin?
lisedeyken aşıktım her arkadaşa tanıtıyordum falan sonra tabi hevstir geçtiAşık mı oldun?
Benim de en sevdiğim şarkısı odur.
ya aynen bu da yapılan sanata bakacağına işin paparazi kısmına bakıyorAyol sorgulamayı bırakta ilk şarkısına bak bakalım, beğenecek misin sesini.
İlk şarkıyı mı dinledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?