"NAKARAT" Yakında Favoriforumum.Net'te.

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,372
Puanı
535
Hayat öyledir ki bazen insanlara çok büyük sürprizler yapar.Öyledir ki bu hayat her zaman doğru bildiğin yol belkide tamamen sokak lambaları yanmayan ara sokaktan ibarettir.Ve sen öyle bir günde öyle şeyler yaşarsın ki kendinin kendin olduğundan şüphe edecek kadar değişirsin.Kafanın içindeki düşünceler öyle yorar ki seni gün gelir çıkarırsın silahı dayarsın kafana.Ne için?Ömür boyu kafanın içindeki düşünceleri susturmak için.Şimdi onlarla dolu bir dünyayla tanışma vakti.

NAKARAT
Hayat bir şarkı gibiyse en akılda kalan bölümün ne olduğunu biliyormusun?

spoiler;

Hafız Ali:Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi demiş İmam-ı Azam hazretleri.Ve sen çocuk daha hiçbir şeyi doğru düzgün bilmezken neyin içine gireceğini biliyormusun?Giripte çıkamayacağını çıkamayınca neler olabileceğini biliyormusun?Onlar bu hayatta görüp göreceklerini gördüler.Onlar ölümü gördüler.Ama sen çocuk sen daha bilmeden bilmek istiyorsun.Onları böylemi ayaklarının altında ezeceksin.

Araya girer;

Kahve sahibi Haydar: Hafız bir dakika dur bakalım.Kaplumbağaya dikkat et!Ancak kafasını kaldırıp risk aldığında ilerleyebilir.Ona göre düşün hafız ona göre düşün.

Hafız:Haydar risk almak...Risk...Peki Haydar sen risk aldında gidebildiğin son yer neresi oldu?Bir zamanların adından korkuyla bahsedilen Haydar Ağası şimdi bizim gibilerin çöplüğünde iki kelam etmeye çalışıyor.Bilmek lazım Haydar.Önce bilmek lazım ki ona göre risk almak lazım.

Kirkor:Ah be bre yaşli kurtlar.Yine çene çalmaya başladıniz.Ne gerek var burada böyle tartişmanın.Kazim donat bakalım masayi oğlum.

Erhan:Kafamı yine çok karıştırdınız be ya.Napıcam ben şu 5 kuruşluk dünyada.Kendi çöplüğümde ötmek istemiyorum ki ben.
Hafız:Başka yerlerde ötüp suyunda pilav etinden yemek yapacaklarına burada kalıp yaşamayın tercih edeceksin be koçum!

NAKARAT ÇOK YAKINDA

Son düzenleme:
Eğer birgün sevdiklerimi inanılmaz bir şekilde kaybedersem sakin olmayı deniyeceğim.Başarabilirsem söylenenleri kulak ardı etmeyeceğim.Yapabilecek kadar güçlümüyüm yoksa öfkesi güçlü olan ve kendini delikanlı sananlardan mı olacağım.

Erhan

İnsanları şok etmek.Tam bana göre.Onları ters köşeye yatırıp ortadan topu ağlarla buluşturmak.Sonrada onların sanki soğuktan buz gibi kesilmiş olan suratlarına hafif gözleri kısarak bakıp geciken zevki tatmak.

Gizli Kişi

Telefon çaldı.Olayın etkisini üzerimden atamamışken telefonu son bir güçle açtım.Duyduğum ses bana şunları diyordu;

Bundan 10 yıl önceki suçluları yakalamaya çalışırken yaşanan trafik kazasındaki ölen suçlunun mezarını biliyorsun değil mi?

Evet diye cevapladım.Sonra devam etti;

Hıh bu iyi.Şimdi o mezara git.Giderken yanına kazma kürek falanda al.Lazım olacak.

Neden?Diye cevapladım.O anda telefondan ses kesildi.Mezara doğru ilerledim.Mezarı tekrar açmamı istiyordu sanırım.Mezarı açmaya başladım...Ve işte o an herşeyin başladığı andı.Benim yere yığılıp kafamın çok şiddetli bir şekilde ağrımasıydı.Mezarda kim vardı?

Erhan