Nakarat 2.Bölüm"Herşey Yeniden Başlar"

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,372
Puanı
535
'Ben kimim?Güzel bir soru.Orhan,Orhan Aksu.Tanıyor musunuz?Bugün öldürüldü.'
'Evet.Biliyorum.
'Bende onun oğluyum.'
'Peki o şarkı?'
'Babamın cesedinin başında çalan şarkı buymuş.Plak eşliğinde.İlk siz görmüşsünüz sanırım.Bende size hatırlatmak amacıyla böyle bir şey yaptım.'
'Hee anladım.Bende şey zannettim sizi.Katil.'
'Katil mi?Ah çok komiksin üstadım.Çok cinayet romanı okuyorsun sen.'
'Evet öyle denilebilir.'
'Benim sormak istediğim şey: Katil hakkında herhangi bir bilgiye ulaşıldı mı?
'Araştırdık.Bu tür cinayetleri işleyen bir adam profilini bulduk.'
'Peki ben görebilir miyim bu adamın yüzünü,bilgilerini falan.'
'AA bakın bana olayla ilgili bir yetki verilmedi.Ben sadece birazda meraktan araştırdım.Yani size göstermem ne kadar doğru olur bilemem.'
'Yoo önemli değil.Ben yinede görmek istiyorum.'
'Buyrun burada işte.'
Genç kağıda dikkatle bakar ve ardından gülümseyerek:
'Aman tanrım.Bu bulduğunuz adamın nedense doğduğu yer Amerika yazıyor.Buda Amerikalı üstadım.Nasıl 'Bir ihtimal daha var' şarkısını dinleyebilir?Çok büyük bir ayrıntıyı atlamışsınız sanırım.'
'Ooo hiç dikkat etmedik oraya.Ben araştırmadım yardımcım araştırmıştı.Gözümüzden kaçmış.'
'Ahh yanlış bakmış.İnsanların işlerine odaklanamamalarından kaynaklanıyor bu üstad.Bu duruma göre katil hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz.O zaman ben kalkayım.'
'Peki ama adınız neydi?'

'Kemal.Kemal Aksu.'
Bu sahneden diğer sahneye geçerken çalan şarkı.Mirza( Kemal) koridorda yürürken)

.....................................................................................................................................................................................................................

'Hoş geldin Mirza.'
Mirza: 'Hoşbulduk abi.İşlem tamadır.
Ahmet: 'Nasıl biri şu polis.'
Mirza: 'Gayet salak biri emin olabilirsiniz.Bu konu hakkında pek bilgi toplayabilecek biri değil.'
Ahmet: 'Tamam.'
Mirza: 'Abi bir şey sorucamda.Bizim asıl hedefimiz Orhan değil miydi?Neden biz o diğer adamıda öldürdük?
Ahmet: 'Erhanın düşünmesi gerekeni düşünmesi için.'
Mirza: 'Evet anlıyorum.Yani bunu bir seri katilin yaptığına onu inandırmak için diymi?'
Ahmet: 'Aynen öyle Mirza.'
Mirza: 'Peki o polisin oradan geçmesi ve Orhan'ı görmesi…Bunların hepsi bir tesadüf müydü?'
Ahmet: 'Tesadüf diye bir şey yoktur.Orhan'ın öldüğünü ispatlamak için bir tanığa ihtiyacımız vardı.Ve işte oda o tanık.'
..........................................................................................................................................................................................................................
Kemal Aksu aslında gerçek adıyla Mirza soğuk bir odadan içeri girdi.Girmesiyle çıkması bir oldu.
'Abi adam kaçmış!kaçmış!'
'Kim kaçmış?'
'Orhan kaçmış abi Orhan!'
'Lan size ona ilaç vermediniz mi?Ne arada kaçtı gitti lan o!'
'Bilmiyorum abi bilmiyorum.!'
'Ulan şimdi başımız dertte lan.Şimdi başımız dertte!'
'Abi neden dertte olsun.Bulup getiririz hemen.'
'Lan sen Orhan'ı elinden kaçırdığında bir daha bulabileceğini mi zannediyon!'
'Abi tamam sakin ol.Bu adam kimki ayyaşın teki!'
'Ayyaşın teki!Sen onu uykusundan uyandırdın.Ve şimdi elinden kaçırdın.Napar biliyormusun lan o bize.Napar biliyor musun!Gerizekalı!'
Silahı çıkartır ve bütün şarjörü mirzanın üstüne boşaltır.
Telefonunu çıkarır ve bir numarayı arar.
'Alo efendim.Orhan elimizden kaçtı.'
'Lan bir adama sahip olamıyorsunuz.Sen orada kafana sık.Bizim getirttirme oralara kadar.'
'Ama efendim bakın benim hatam değildi!'
'Kapa çeneni!'
'Görüceksin lan sen.Kafama sıkmıyacağım.Ölmücemde lan.Sıkıyorsa gel öldür!Azıcık adamsan lan tek gelirsin.Görelim bak efendiliğinide!Adam mısın değil misin?'
'Kelimelerini dikkatli seç.Onlar son kelimelerin.Sen kime karşı geldiğini bilmiyorsun!İki raconla beni mi bitiriceksin lan!Seni oraya kim getirdi.Ben.Oradanda şimdi alırım.'
'Al hadi al.Şimdi al.Nasıl yapacaksın?'
'Arkana bak!'
Arkadan bir adam silahını Ahmet'e doğrultmuştur.
'Addio Ahmet!'
Telefonu kapatır…
................................................................................................................................................................................................................
2.Bölüm Sonu…

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tam bakıcaktım yeni bölüm gelmiş mi diye birden önüme çıktı hadi bakalım

Ben demiştim o adam katil diye
İyi, iyi asıl katiller öldü Orhan'da kaçtı iş kapandı o zaman

Ben demiştim o adam katil diye
İyi, iyi asıl katiller öldü Orhan'da kaçtı iş kapandı o zaman

Ortada katil yok dostum
Hepsi kurgulanmış bir oyun
Ve sadece şu anki maşalar öldü.Öldürende zaten kendileri.Kendi içlerindeki adamları öldürdüler.Orhan'ın tek başına kaçması imkansız.Sence bunların hepside bir oyun olamaz mı?

Yuh valla süper düşünmüşsün

Uzun bir aradan sonra 3.bölüme dair detaylar:

Moderatörün son düzenlenenleri: