Nakarat-2.BÖLÜM

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,373
Puanı
535
SAAT 15:00 EV BASKINI

"Operasyon için bütün ekipler hazırlansın.

İçeriye giriyoruz.Haydi!Haydi!Haydi!"

"Hey sen!Yerinde kal!"
"İndir onu!"

.................................................. .................................................. ............................................

SAAT 15:30

"Efendim bizim birtane eve baskın yapmışlar.İçeride dört kişi vardı.2 tanesi yakalanmış.Biri ölmüş.Biride yaralı."

"Hemen hepsini yok edin!Hiçbiri konuşmuyacak!"

"Tamam efendim"

.................................................. .................................................. ..............................................

SAAT 16:00 YARALININ BULUNDUĞU HASTANE

Suikastçı:Tamam efendim.Hiç kimseye görünmeden bitiricem işini.

Yaralının odasına girer.

Yaralı:Noluyor!Bırak beni!Hayırrrr!

O sırada içeri güvenlik görevlisi gelir.

.................................................. .................................................. .................................................. .

SAAT 17:00 TELEFON GÖRÜŞMESİ

"Yakalanmış mı peki!Neden böyle beceriksiz heriflere görev veriyorsunuz!"

"Hayır.Güvenlik içeri girdiği anda o kendi kendini imha etti.O anda kafasına sıktı."

.................................................. .................................................. .................................................. ...

SAAT 16:45 Suçluların mahkemeye götürülüşü

"Araba burdan geçerken önlerine fırlayacaksınız.Ve arabayı taramaya başlayacaksınız.Kimse sağ kalmayacak."

Araba oralara geldiğinde ateş başlar.

"Noluyor!Hayırr.Ah..

Asker:Silah sesleri var.Aç kapıyı aşağı bakalım.

Asker:Noluyor burda..aaahhh...

.................................................. .................................................. .................................................. .......

ERHAN MEZARLIKTAKİ TELEFON GÖRÜŞMESİ

Gizli Kişi:Bak Erhan ben sana bu kadarıyla durumu anlattım.Artık tek başınasın.dıtdıt dıt....

Ses kesilir.

Erhan mahalleye geri döner.

Hafız:Noldu Erhan.Bu ne hal.Hem sen dün gece nerelerdeydin.Karın ve çocukların öldü!Biz Erhan'ı arıyoruz.Yarın cenazeleri var.Ama sen bitmiş bir halde dolanıyorsun.Kendine gel artık!Mecnunlar gibimi dolanacaksın evlat!Bir gün dünyadan herkes göçüp gidecek.Bu gitmede sadece sıra farkı var.

Erhan:Ben cenazeye gelmiyicem Hafız.

Hafız:Ne diyorsun sen?Aklın yerinde değil senin.Geç otur şuraya.Emre gel oğlum Erhan abine kıyafet getirde şu üstündekiler çıkarsın.

O sırada mahalle sakinlerinden Ermeni olan Kirkor gelir.

Kirkor:Ah bre çocuk.Çok üzüldüm gitmiş yavruların.Başin sağolsun.İstersen kafani dağitmak için bizim gel bre çocuk.Haydar'ın Meyhanesine gideceğiz hep beraber.

Hafız:Ah be Kirkor.Aklın fikrin içmekte.

Kirkor:Sanane be yaşlı huysuz ihtiyar!Hadi ordan sende!
.................................................. .................................................. .................................................. ......

Vali:Artık bu işin sonu gelmeli.Kim durduracak bu adamları!Kim!
Emniyet Müdür:Sayın valim olayları incelediğimizde gelişen olayların Erhan Altıntaş ile ilgili olduğunu keşfettik.Yapılan saldırılar onla bağlantılı.Onun oturduğu bina patlatılmış.Onun çalıştığı karakola saldırı düzenlenmiş.O adamla bir görüşsek iyi olacak diye düşünüyoruz.
Vali:Kimle görüşürsen görüş Arif Bey!Ama bunu artık çözün.Şu Erhan Altıntaş dediğin kişiyi sorgudan sonra banada gönderin.Özel olarak konuşucam.

.................................................. .................................................. .................................................. ......

"Erkan Yaşar'la görüşün.Şu Erhan'a bir görünsün baskalım.Napıcak.Ne kadar şey biliyor"
"Tamam efendim.Ama nerden bilebilir ki olayları?"
"Ona anlatıcak çok kişi var"

.................................................. .................................................. .................................................. ........

Hafız:Birde evlat dün bir haber geldi.Ama sonra söylüyeyim.
Erhan:Söyledi hafız.
Hafız:Olmaz dedim ya.Sonra.

Bu sırada polis ekipleri oraya gelir.

Polis:Erhan Altıntaş hanginiz?
Erhan:Benim.
Polis:Özel olarak emniyetten bekleniyorsunuz.Sizi almaya geldik.
Hafız:Neden napmış?
Polis:Söylüyemeyiz.Hiçbir bilgi veremeyiz.Gelin lütfen.

Erhan polis otosuna biner ve uzaklaşırlar.

Emre:Noluyor Hafız dayı.
Hafız:Bilmiyorum...

Kirkor:Belki dünki olaylarla ilgili konuşacaklardır be.Niye hemen telaşa kapılıyorsunuz
.

.................................................. .................................................. .................................................. ....

2.bölüm Sonu!

Moderatörün son düzenlenenleri: