Nail Kırmızıgül 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' Dizisinde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet rambo berklerin binada yakalaması önce cemleri

yakın dönemden hep kötü karakteri oynadı piskopat rolleri yannı tahminimce eşkiyaya kötü adam orlak gelicek arka sokaklarda zaten piskopat rolu nasıl oynayabildiğini göstermişti

Alla alla ben iyi hatırlıyorum Atacan sen izliyodun bölümleri yorum felan yapıyodun Reyting sonuçlarına demekki unutmuşun.
Evet bu adam varken izlemiştim de yani bölüm olarak ne zaman öldü hatırlamıyorum.

Bu arada iyi transfer olmuş dizi adına.

Esir Şehrin Gözyaşları'nda izlemiştim en son iyi bir isim. Hayırlı olsun.

Bu tür diziler için ideal bir oyuncu, ama Yılanların Öcü ve Gamsız Hayat'tan sonra bu seneki 3. dizisi olacak. Yani biraz hızlı gidiyor sanki.

Ekmekten ziyade Fatma tecavüze uğramıştı bence onunla da ilgisi vardır.
Fatma ondan sonra herkesle beraber olmaya başladı inceldiği yerden kopsun dedi zaar

Bu tür diziler için ideal bir oyuncu, ama Yılanların Öcü ve Gamsız Hayat'tan sonra bu seneki 3. dizisi olacak. Yani biraz hızlı gidiyor sanki.
Sana ne Ada'mın keyfinin kahyası mısın?

aaaa şimdi hatırlayım ayoll bu doktor @ABAY_06 DEMEK BU ROLU İLYAS OYNAMIŞ ŞİMDİ FARK EDİYORUM BENDE CEVHERLE ÇOK İYİ İKİLİ OLMUŞTU
Bu İlyas Kuzey Güney'de gıcığın önde gideniydi. Raci ve Bahadır'ın üstüne karakter yaratma da yok. Şimdi adama bayılıyoruz izlerken.

ayoll ne güzel işte adam şuan formunun zirvesinde hemde son rolleri hep piskopat rolleri eşkiyaya kötü adam orlak gelirse bence çok iyi hamle yaptık nail beyde formunun tam anlamıyla zirvesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...