evet rambo berklerin binada yakalaması önce cemleriYılan Hikayesi'nde izlediğimi söyledim ya. Ama o komedi dizisi sayılırdı çünkü oynadığı karakter 'Cem' sürekli komiklik yapıyordu. Memoli ile Derya'yı istemeye gittikleri bölümü hatırlıyor musun efsaneydi?
Evet bu adam varken izlemiştim de yani bölüm olarak ne zaman öldü hatırlamıyorum.Alla alla ben iyi hatırlıyorum Atacan sen izliyodun bölümleri yorum felan yapıyodun Reyting sonuçlarına demekki unutmuşun.
Sen mi buldun bunu helal olsun valla.
Aynen çiko şimdi hatırlamıyorum diyor.cevher için izliyorum yorumlarını atacanın ben hatırlıyorum övüyordun adamı sıkı takip ediyordun @mrt-06
ateş tipinin yanındakı adam değilmi cnm o başka adam nail bey henüz görülmedi galibaAteş karakterini canlandırıyor şimdi Hızır'ın masasında. @Çiğdem-
Ramazana kadar uzadı diye düşmüştü. Ara verdikten sonra da aynı istikrarını koruyordu.Diziye artısı olacaktır hatta o yok olunca @mrt-06 nın yılanları çökmüştü
İşte Nailin ekmeğini yediler yoksa o çorabının ucu delik Bayram'ı kim ne yapsınRamazana kadar uzadı diye düşmüştü. Ara verdikten sonra da aynı istikrarını koruyordu.
Ekmekten ziyade Fatma tecavüze uğramıştı bence onunla da ilgisi vardır.İşte Nailin ekmeğini yediler yoksa o çorabının ucu delik Bayram'ı kim ne yapsın
Fatma ondan sonra herkesle beraber olmaya başladı inceldiği yerden kopsun dedi zaarEkmekten ziyade Fatma tecavüze uğramıştı bence onunla da ilgisi vardır.
Sana ne Ada'mın keyfinin kahyası mısın?Bu tür diziler için ideal bir oyuncu, ama Yılanların Öcü ve Gamsız Hayat'tan sonra bu seneki 3. dizisi olacak. Yani biraz hızlı gidiyor sanki.
Bu İlyas Kuzey Güney'de gıcığın önde gideniydi. Raci ve Bahadır'ın üstüne karakter yaratma da yok. Şimdi adama bayılıyoruz izlerken.aaaa şimdi hatırlayım ayoll bu doktor @ABAY_06 DEMEK BU ROLU İLYAS OYNAMIŞ ŞİMDİ FARK EDİYORUM BENDE CEVHERLE ÇOK İYİ İKİLİ OLMUŞTU
ayoll ne güzel işte adam şuan formunun zirvesinde hemde son rolleri hep piskopat rolleri eşkiyaya kötü adam orlak gelirse bence çok iyi hamle yaptık nail beyde formunun tam anlamıyla zirvesindeBu tür diziler için ideal bir oyuncu, ama Yılanların Öcü ve Gamsız Hayat'tan sonra bu seneki 3. dizisi olacak. Yani biraz hızlı gidiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?