Nail Kırmızıgül 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' Dizisinde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Nail Kırmızıgül 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' Dizisinde!

BimTi3FCcAAW3bq-150x150.jpg

atv'nin sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yeni bir oyuncu katıldı!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimler yer aldığı, çocuk denecek yaşta girdiği yer altı dünyasında adaletiyle nam salan Hızır Çakırbeyli'nin devletle ve ailesiyle olan karmaşık ilişkileri ekrana getiren diziye, 'Yılan Hikayesi', 'Arka Sokaklar' ve 'Yılanların Öcü' gibi yapımlarda rol alan Nail Kırmızıgül dahil oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümleri ile her Salı 20:00 atv'de!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

aaaaa kalbim durucak şimdi yeni yıla girmeden yılın e iyi haberi bu :Z:Z:Z

nail bey harika bir oyuncudur yaaaa yılan hikayesinden çocukluk aşkımgibi birşey arka sokaklara tek başına büyük heyecan getirmişti çok iyi reytingler sonra yılan öcünde devam etti başarısına raci bey duru durdu vlla bklediğim bombayı patlattı çok heyecanlandım
düşman olursa eğer tadından yenmez @sürgünüm @china_shangai @Castei
:Z:Z:Z

aaaaa kalbim durucak şimdi yeni yıla girmeden yılın e iyi haberi bu :Z:Z:Z

nail bey harika bir oyuncudur yaaaa yılan hikayesinden çocukluk aşkımgibi birşey arka sokaklara tek başına büyük heyecan getirmişti çok iyi reytingler sonra yılan öcünde devam etti başarısına raci bey duru durdu vlla bklediğim bombayı patlattı çok heyecanlandım
düşman olursa eğer tadından yenmez @sürgünüm @china_shangai @Castei
:Z:Z:Z
Şu bahsettiğiniz meşhur 'Cevher' bu mu? :) @ABAY_06 @pompy

Şu bahsettiğiniz meşhur 'Cevher' bu mu? :) @ABAY_06 @pompy
evet arka sokakları 8-9 reytinglere çıakrmıştı vlla halada cevher popüler karakter orlak duruyor nail bey yılan hikayesinden sonra çok iyi bir giriş yaptı tekrar türk televizyonlarına raci beyin şuana kadar bence en iyi transferi :Z:Z:Z

evet arka sokakları 8-9 reytinglere çıakrmıştı vlla halada cevher popüler karakter orlak duruyor nail bey yılan hikayesinden sonra çok iyi bir giriş yaptı tekrar türk televizyonlarına raci beyin şuana kadar bence en iyi transferi :Z:Z:Z
Yılan Hikayesi'nden 'Cem' karakterini biliyorum. Yani sadece komedi de izledim. Drama da nasıl olur bilemedim şimdi. İzleyelim daha sonra yorumumu yaparım. :)

Süper bir transfer Arka Sokaklar'da Cevher karakteriyle döktürmüştü diziyi şaha kaldırmıştı resmen.

oooooooooo mükemmel takviye yemin ederim tüylerim ürperdi bu adam diziye 2 kat daha yakışacaktır hızırın yanında mı olacak yoksa hızırın karşısında mı inşallah karşısında olur çünkü bu adam tam düşman rolünü yapıyor

Efsanne olmuş ins efsane de bi karakterle girer diziye

Dizi artuk dadundan yenmezdaa

Meşur Cevher buydu izlemedinmi sen o zaman izlemiştim Cevher'li bölümleri psikopat bi adamdı ama ölmesinide istemiyorduk.
Ben Arka Sokaklar'ın sadece ilk sezonunu izledim. Cevher kaçıncı sezonda oynadı ki? :) Psikopat karakterleri severim o zaman Eşkıya'ya katkısı olur. :)

oooooooooo mükemmel takviye yemin ederim tüylerim ürperdi bu adam diziye 2 kat daha yakışacaktır hızırın yanında mı olacak yoksa hızırın karşısında mı inşallah karşısında olur çünkü bu adam tam düşman rolünü yapıyor
son önemelrde kötü karakteri benimsedi iyic çakırın yanında iyi adam olursa kenan çoban gibi geride kalır ayy bu diziy kötü karakter lazım bunun için şuan nail beyden uygunu bence yok kötü karakter olarak gelirse eğer eşkiyadada çok yararlı olur çok sevdiğim bir isim
:Z:Z

son önemelrde kötü karakteri benimsedi iyic çakırın yanında iyi adam olursa kenan çoban gibi geride kalır ayy bu diziy kötü karakter lazım bunun için şuan nail beyden uygunu bence yok kötü karakter olarak gelirse eğer eşkiyadada çok yararlı olur çok sevdiğim bir isim
:Z:Z

dizide sibiryalı falan diyorlar bence o naildir

Ben Arka Sokaklar'ın sadece ilk sezonunu izledim. Cevher kaçıncı sezonda oynadı ki? :) Psikopat karakterleri severim o zaman Eşkıya'ya katkısı olur. :)
Valla tam olarak bilmiyorumda kaçıncı sezon @mrt-06 'da iyi bilir o bölümleri izliyordu.
sanırsam 330 bölümde ölmüştü.
Cevher...

yakın dönem dizilerinden bilmiyorsan bil yılan hikayesindne mutlaka biliyorsundur izlemişsindir diye tahmin ediyorum yılan hikayesini 🙂🙂🙂

yılanların öcünde oynamıştı iyi oyuncu da yorumların abartısına gülüyorum ismi görmeden yorumları okusak al pacino falan sanırız enteresan

yakın dönem dizilerinden bilmiyorsan bil yılan hikayesindne mutlaka biliyorsundur izlemişsindir diye tahmin ediyorum yılan hikayesini 🙂🙂🙂
Yılan Hikayesi'nde izlediğimi söyledim ya. Ama o komedi dizisi sayılırdı çünkü oynadığı karakter 'Cem' sürekli komiklik yapıyordu. Memoli ile Derya'yı istemeye gittikleri bölümü hatırlıyor musun efsaneydi? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...