Nagehan Alçı İzlenmeme Rekoru Kırdı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Kanal D gündüz kuşağında şok yaşıyor büyük umutlar ile başlattığı kadın / haber programı Nagehan Alçı ile Bırakın Konuşalım bir türlü istenilen oranları alamadı ve dün ki reytinglere göre Bırakın Konuşalım her iki kategoride listeye başarılı giremedi ve şaşırtmaya devam ederek sıfır reytinge yaklaştı programın dip yapması Kanal D yönetimi tarafından ne kadar daha dayanılacak merak konusu.

İlginç çıkışları ve sivri dili ile dikkat çeken Nagehan Alçı'nın programı Bırakın Konuşalım saat 10'da başlayarak ATV ekranlarında yayınlanan fenomen program Müge Anlı İle Tatlı Sert'e rakip olmak istendi ancak başarılamadı.

mrt-06 / Özel Haber.

Rating Kurdu - Haber ana kaynak.

awww-medyaradar-com_f1_909_96590-jpg.4344

Kadın Müge'nin programına katılsın.Reytinglerim kayboldu Bul Müge desin Müge Bulur.:F

`izlenme rekoru` okudum ilk önce şoke oldum :F yayından kalksın ya bu program :T: her şeyden önce kanala yakışmıyor :T:

ona bişey olmaz kocasıyla beraber aydın doğanın kankaları

:F

Zaten program format değiştirmiş sanırsam artık müge anlı gibi değil şuan karşımda açık astrologlar falan var. :F

Ben bu işi anlamıyorum şimdi bu kızın yaptı ile mugenin işinin ne farkı var. Tamam müge kadar izlenmesin ama bu kadar da fark olmaz. Nekadar kanal d anti Fanı ilan edilsem de @yakup09 tarafından bu işte bir iş var.

Ben Kanal D yi kemal Sunal filmi yayinlamaya davet ediyorum bakalım o zamanda düşük alacak mi))) negahan hasta olsun bir gün kemal Sunal filmi koysun..

Kanal D hiç böyle sasirtmaca yapmıyor bizde görürüz kanal d neden düşük alıyor bu kadar

Ben bu işi anlamıyorum şimdi bu kızın yaptı ile mugenin işinin ne farkı var. Tamam müge kadar izlenmesin ama bu kadar da fark olmaz. Nekadar kanal d anti Fanı ilan edilsem de @yakup09 tarafından bu işte bir iş var.

Ben Kanal D yi kemal Sunal filmi yayinlamaya davet ediyorum bakalım o zamanda düşük alacak mi))) negahan hasta olsun bir gün kemal Sunal filmi koysun..

Kanal D hiç böyle sasirtmaca yapmıyor bizde görürüz kanal d neden düşük alıyor bu kadar
Kanal D'nin gündüz kuşağı çok iyi bir tek Nagehan kötü o yüzden öyle yazdım. :) :)

Kanal D'nin gündüz kuşağı çok iyi bir tek Nagehan kötü o yüzden öyle yazdım. :) :)
Bu sene kanal d nin tüm işlerinde bir gariplik var. Adamlar yavaş yavaş eriyor bir günde birincikikleri bile yok)))) ondan yazdım. Bi gün kemal Sunal koysun bakalım duruma

Bu sene kanal d nin tüm işlerinde bir gariplik var. Adamlar yavaş yavaş eriyor bir günde birincikikleri bile yok)))) ondan yazdım. Bi gün kemal Sunal koysun bakalım duruma
Her kanalın inişli çıkışlı dönemleri oluyor atlatırlar umarım....

Her kanalın inişli çıkışlı dönemleri oluyor atlatırlar umarım....
Sürekli bir düşüş var ama hamle yok. Milyon dolarlar harca bat olacak iş değil.. Ben olsam tns ye kızar kemal Sunal'ın ölüm Haftasında hergün kemal Sunal koyardım)))

Sürekli bir düşüş var ama hamle yok. Milyon dolarlar harca bat olacak iş değil.. Ben olsam tns ye kızar kemal Sunal'ın ölüm Haftasında hergün kemal Sunal koyardım)))
Geçen sene iyi di ama hacı 14 - 15 alıyordu ortalamlarda (Aylık.)
Bu sene düştü ama dediğim gibi düşüş dönemi oluyor her kanalın. Mesela Kanal D daha önce 2006 yılındaydı galiba batmıştı haftanın 7 günü tekrar döndürüyordu dizileri ama toparlandılar 2007'de atağa geçtiler yeniden.

Geçen sene iyi di ama hacı 14 - 15 alıyordu ortalamlarda (Aylık.)
Bu sene düştü ama dediğim gibi düşüş dönemi oluyor her kanalın. Mesela Kanal D daha önce 2006 yılındaydı galiba batmıştı haftanın 7 günü tekrar döndürüyordu dizileri ama toparlandılar 2007'de atağa geçtiler yeniden.
yok o zaman ülkede (hani teget geçen kriz))) ) kriz vardı kanallar reklam alamıyordu yoksa o zaman tekrara ragmen birinci oluyordu aylıklarda . bir hafta normal yayınlayıp bir hafta tekrarını yayınlıyordu dizlerin

yok o zaman ülkede (hani teget geçen kriz))) ) kriz vardı kanallar reklam alamıyordu yoksa o zaman tekrara ragmen birinci oluyordu aylıklarda . bir hafta normal yayınlayıp bir hafta tekrarını yayınlıyordu dizlerin
Ama onu tek Kanal D yapıyordu diye hatırlıyorum. :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,589
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy