Nadir Sarıbacak 'Beş Kardeş' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060

Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak olan ve sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Beş Kardeş dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Dizinin kadrosuna daha önce Şubat, Gönülçelen ve son olarak Bana Artık Hicran De dizilerinde rol alan Nadir Sarıbacak dahil oldu.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı Beş Kardeş dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor ve başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant, Melisa Sözen ve Tansu Biçer gibi isimler yer alıyor.

Beş Kardeş, yakında Kanal D'de!

Çok hızlı olmuş, ben de şaşırdım. 4 bölümlük Hicran macerası kendisine yetmemiş anlaşılan.
Kendisi başarılı bir oyuncu, yeni dizisi de ona hayır getirir inşallah...

ben de özledim'de de vardı. iyi transfer

İyi olmuş. Nadir Sarıbacak özellikle İstanbul'un Altınları'ndan beri sevdiğim bir oyuncudur. Dramada da başarılı herhalde ama komedide daha çok ihtiyaç var gibi kendisine.

Süper haber.
Onur Ünlü daha önceki dizilerinden ekibini topluyor. Nadir Sarıbacak, Şubat'taki dram performansıyla çok iyiydi. Ben de Özledim'de de oynamıştı. Hayırlı olsun.

Ne ara Hicrandan çıktı 😱
Hayırlı olsun güzel bir komedi olacak gibi.

Burak Aksak'ta oyuncu olarak gelse keşke. Bende Özledim de kısacık sahneleriyle diziyi izlenilebilir hale getiren tek kişiydi benim için

başarılar kendisine gönülçelende iyiydi

H,cran baya baya bitti demek.
Yeni dizisinde başarılar.

Bu yetenek harcanmamalı zaten.
Hicran olmadı ama bu dizi olacak inşallah. Başarılar.