MY Kösem 17.Bölüm Fotoğrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,035
Puanı
1,060
Hümaşah da kimmiş Kösem'imin yanında :D Sonu hain cadaloz anası gibi olacaktır. :)

işte bu da ayşe hümaşah oluyor ikinci adı hümaşah :F mesela senin de 2.adın selim totoş selim ilk adın totoş:D

ayşe hümaşah sultan hürremin torunu olur ve erkenden nalları diken şehzade mehmetin tek kızıdır :) yani safinazın ayşe hümaşah diye kızı yok :)

bu hümaşah eğer ayşeyse 1605 yılında ölmesi lazım zaten fazla yaşarsa uyduruk bir isim olduğu anlaşılır :)
yılmaz şahin türkiyedeki tarihçilere göre gitmiyi mahfiruzeyi öldürmüş çünkü venedik ve fransız elçilernin raporlarında mahfiruze osman 5 yaşına gelmeden öldü diyimiş adama boşuna fok attık @sokak sanati @Harunnn60 :D

yılmaz şahin türkiyedeki tarihçilere göre gitmiyi mahfiruzeyi öldürmüş çünkü venedik ve fransız elçilernin raporlarında mahfiruze osman 5 yaşına gelmeden öldü diyimiş adama boşuna fok attık @sokak sanati @Harunnn60 :D
Gördüm ama ben inanmıyorum. :D Mutlaka Mahfiruze daha uzun yaşadı ve valide oldu ben inanıyorum.

Şunu gördün mü. :A
http://www.ensonhaber.com/ilber-ortayli-muhtesem-yuzyilin-yapimcisini-azarladi-2016-03-09.html

acaba hümaşah bilgisini hangi tarihçilerden aldı ? :) onuda japon tarihçilerden aldıysa daha çok hümaşahlar katılır diziye :)

Gördüm ama ben inanmıyorum. :D Mutlaka Mahfiruze daha uzun yaşadı ve valide oldu ben inanıyorum.

Şunu gördün mü. :A
http://www.ensonhaber.com/ilber-ortayli-muhtesem-yuzyilin-yapimcisini-azarladi-2016-03-09.html
senin neye inandığın kimin umrunda melun kulumuz:A evet gördüm 2011 den beri aynı şeyler ilber hoca yaşlandı mı ne :F her yerde venedik prensesi yok meryem gerçek hürreme halit ergenç knauniye uygunmuş falan:D

acaba hümaşah bilgisini hangi tarihçilerden aldı ? :) onuda japon tarihçilerden aldıysa daha çok hümaşahlar katılır diziye :)
hümaşahların hepsi vilda atasever gibi olacaksa katılmasında mahsur yok:D

senin neye inandığın kimin umrunda melun kulumuz:A evet gördüm 2011 den beri aynı şeyler ilber hoca yaşlandı mı ne :F her yerde venedik prensesi yok meryem gerçek hürreme halit ergenç knauniye uygunmuş falan:D

hümaşahların hepsi vilda atasever gibi olacaksa katılmasında mahsur yok:D
Sen onu bırakta şeyi merak ettim ben.
Bu Eycan torpilli mi böyle. Yani kızın rolü yok ama neredeyse Beren'den bile çok gözüküyor yani şaka gibi. :F Kesin torpil var bu işte. :F