2017 Mutluluk Zamanı - Film Yorumları

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,228
Reaksiyon puanı
16,580
Puanı
1,061
2013846-750016279.jpg


Türü: Romantik-Komedi
Yönetmen: Şenol Sönmez
Senaryo: Buğra Gülsoy, Ali Erkan Ersezer

Oyuncular
Elçin Sangu
Barış Arduç
Cengiz Bozkurt
Dila Bayrak
Levent Öktem

Filmin Konusu

Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer'in senaryosunu yazdığı, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Mutluluk Zamanı, kusursuz bir hayata sahip olan Mert ile heykeltıraş Ada'nın sürpriz bir şekilde yollarının kesişmesini konu alıyor.

Kaybedenleri kazananlara çeviren, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren "mutluet.com.tr " şirketinin başındaki yakışıklı, zengin ve çapkın Mert'in hayatı dünyalar güzeli Ada'yı gördüğünde değişmeye çoktan başlamıştır bile. Tüm hayatını; tam bir kaybeden olarak yaşayan abisi Cengiz'in mutlu olmasına adayan Ada, bir türlü güvenemediği Mert'e karşı içinde "ilk" kez yaşadığı aşk duygusuna engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Ne Cengiz'in "Çapkın arkadaşı Mert'in kız kardeşine aşık olduğundan" haberi vardır ne de Ada'nın "Abisinin Mert'ten Çapkınlık dersleri aldığından". Henüz!

Filmin Fragmanı

 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Sonunda izleyebildim, zamanında sinemada izlemek istemiştim. Pek de gerek yokmuş sinemada izlemeye, canım TiviBu yüklemiş. :bhr:

Mert (Barış Arduç) ve Ada (Elçin Sangu)'nın bir sergide karşılaşmasıyla hikaye başlıyor. Mert filmde playboy karakteri canlandırıyor, Ada da ona nispeten daha fakir hayatı yaşıyor. Ada'nın abisi Tarık (Cengiz Bozkurt) efsaneydi tabi. Mert'in Tarık'ı mutlu etmeye çalışması, ona özgüven aşılamaya çalışması falan o sahneler güzeldi. Baya güldüm. :D

Sedef Avcı'nın da küçük bir göz kırpması güzeldi. :bhr:

Senaryo klasik yani, öyle sıkıntıdan izlemek isteyenler için tavsiye ederim. NuLook kendini aşmış görüntü konusunda, filmdeki görüntüler/sahneler çok güzeldi. Müzikleri de güzeldi.