S Sherlock Süper Emekli Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 32,130 Reaksiyon puanı 47,949 Puanı 1,060 Konum İstanbul 17 Ocak 2019 #21 Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber geçireceğin, nice mutlu, sağlıklı senelere. Ben de sanırım doğum günü hediyeni gelenek haline getireceğim, geçen sene de benzer bir hediyeyle gelmiştim konuna sanırım. @Aserat
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber geçireceğin, nice mutlu, sağlıklı senelere. Ben de sanırım doğum günü hediyeni gelenek haline getireceğim, geçen sene de benzer bir hediyeyle gelmiştim konuna sanırım. @Aserat
Turkuazz Favori Üye Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 17,745 Reaksiyon puanı 13,255 Puanı 860 Konum Dünyadan 18 Ocak 2019 #22 Mutlu yıllar @Aserat Hediyelerin yolda
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,044 Reaksiyon puanı 65,062 Puanı 1,061 Konum İstanbul 18 Ocak 2019 #23 Sherlock' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber geçireceğin, nice mutlu, sağlıklı senelere. Ben de sanırım doğum günü hediyeni gelenek haline getireceğim, geçen sene de benzer bir hediyeyle gelmiştim konuna sanırım. @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 64178 Genişletmek için tıkla ... turkuazz' Alıntı: Mutlu yıllar @Aserat Hediyelerin yolda Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ikinize de.
Sherlock' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber geçireceğin, nice mutlu, sağlıklı senelere. Ben de sanırım doğum günü hediyeni gelenek haline getireceğim, geçen sene de benzer bir hediyeyle gelmiştim konuna sanırım. @Aserat Ekli dosyayı görüntüle 64178 Genişletmek için tıkla ... turkuazz' Alıntı: Mutlu yıllar @Aserat Hediyelerin yolda Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ikinize de.
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,044 Reaksiyon puanı 65,062 Puanı 1,061 Konum İstanbul 18 Ocak 2019 #24 Çiğdem-' Alıntı: Forumun yine önemli taşlarından birisi @Aserat yeni yaşında yüzün hep güler inş Kenanı seviyorsun son albümünün hit şarkısı sana gelsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
Çiğdem-' Alıntı: Forumun yine önemli taşlarından birisi @Aserat yeni yaşında yüzün hep güler inş Kenanı seviyorsun son albümünün hit şarkısı sana gelsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.