bu bölüm de berbat sanırım. bu bölümün konuyla hiç alakası yok sırf bölüm olsun diye yazılmış. senaryo kuramlarına uyulsa da espriler twitter üslubu. twitter'da yayınlasa rekor kırar ama tns dünyasında sıfır hükmü var.
Yav arkadaş hayata düz mantık bakmanın en iyi örneğisin.Yok kullukmuş bilmem neymiş kişi kendisindeki özelliği başkasında da var dermiş.Demek ki kişiye kulluk sende var ki bizlere yok kulsunuz bilmem ne saçmalıklarıyla uğraşıyorsunuzO ekip geziye destek çıkmasaydı da bu yorumları yapar mıydınız merak ediyorum. Hayatınız parti ya da daha doğrusu tek bir şahıs olmuş. Ben geziye her daim karşı çıktım ve en azılı karşıtlarından oldum, taa ki Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırıldığını öğrenene kadar. Anladım ki büyük bir gaflet uykusundaymışım. Mesela LİM mim değil, muhaliflerin özgürce düşüncelerini dile getirmesinin engellenmesi. Neyse konu burası değil, İkide bir işi geziye paralele getirdiğiniz için yazıyorum. Hak bu dünyada sorulmazsa öteki dünyada sorulacak bakalım kula kulluk etmek orada nasıl karşılanacak )))))) (!)