Mutlu Musun %50?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz bunlarla barışsak bunlar Kürdistan devletinin kurulmasını isterler niyetleri iyi değil ki bunların.

Atatürk'te hep barışı savunmuştur.Şimdide öyle yapıcaz.Şimdilik "sözde" barışıcaz fakat gün gelecek geldikleri gibi gidecekler.

1.resimi tartismaya gerek yok yanlis yapmislar
2. resim ise ya siz baris istemiyorsunuz yada ben anlamiyorum bunlarin hepsi baris icin gerekli seyler simdi polisler kalksa onca insana saldirsa simdi türkiyede ic savas baslamis olurdu.
Tamam ama barışında bir adabı üslubu var. Bugün sözde barışı destekleyen bdp liler ve destekçilerine ne söz verildi de bir anda dönüp ne dediklerini unutup baruş yanlısı oldular ve ne zamandan beri bunlara güveniliyor.

onca asker ölmiyecekse varsin kürdistan kurulsun burda önemli olan barisin saglanmasi ve bence bu yolda herseyin yapilmasi gerek
Oha oha ne kürdistan kurduracaz şehitler bu toprakları almak için neler yaptılar o dağdakiler için mi kürdistanı kurduracaz.

kürdistan mürdistan yok herkes haddini bilecek

Oha oha ne kürdistan kurduracaz şehitler bu toprakları almak için neler yaptılar o dağdakiler için mi kürdistanı kurduracaz.

senin dedigine cevap verdim sen baris saglandiktan sonra kürditan kurulacak dedin ben ise askerler ölmiyecekse oda kurulsun fark etmez diyorum

Eee 29 Ekim neden engellenir ki mantıklı bi açıklaması yok bunun.

İzinsiz gösteri yaptıkları için.

Bütün illerde yapılzan İZİNLİ gösterilerin hiç biri engellenmedi. İzinsiz gösteri yapan birkaç grup engellendi sadece.

Basınımız sağolsun tabiki engellenen sürekli gündemde tuttular

hadi bütün sözlerinize eyvallah Akp yi istemiyosunuz Recep Tayip iyi başbakan değil diyelim yerine kim gelicek bi söylesenize mhp mi terörü bitiricek Bahçeli Bağırarak sözünü geçirmeye çalışıyo millete ama oda ne yaptığını bilmiyo Chpmi geçicek başa Kılıçdaroğlu ilk önce konuşmalarını kağıda bakmadan bi konuşmayı öğrensin demem oki şuanda en iyi yönetebilecek kişi baştadır he recebinde yanlışları yokmu tabiki var ama kötünün en iyisidir recep bunu unutmayın.

onca asker ölmiyecekse varsin kürdistan kurulsun burda önemli olan barisin saglanmasi ve bence bu yolda herseyin yapilmasi gerek
Şu an anayasanın ilk 3 maddesine aykırı olan birşeyi diyorsun sen. Toprakları barışla kazanmadık gerekirse öylede vermeyiz. Karşında adam gibi barışacak kesim yoksa barış olacağına sonsuza dek savaşsınlar ve Türkiye adam gibi savaşsın 1 günde pkk lı asker diye birşey kalmaz... Ayrıca kürdistan kurulsun denecek kadar ne biliyorsun anlamadım...

Şu anda ülkeyi erdoğandan daha iyi yönetecek kimse yok

aynen.

- - - Ekleme - - -

Kurulacak demedim kurmak isteyecekler dedim.

pardon yanlis anlamisim

- - - Ekleme - - -

Allahım sen bize huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip et

amin

- - - Ekleme - - -

Amerika istemedikce Pkk bitmez