Biz bunlarla barışsak bunlar Kürdistan devletinin kurulmasını isterler niyetleri iyi değil ki bunların.
Atatürk'te hep barışı savunmuştur.Şimdide öyle yapıcaz.Şimdilik "sözde" barışıcaz fakat gün gelecek geldikleri gibi gidecekler.
Biz bunlarla barışsak bunlar Kürdistan devletinin kurulmasını isterler niyetleri iyi değil ki bunların.
Tamam ama barışında bir adabı üslubu var. Bugün sözde barışı destekleyen bdp liler ve destekçilerine ne söz verildi de bir anda dönüp ne dediklerini unutup baruş yanlısı oldular ve ne zamandan beri bunlara güveniliyor.1.resimi tartismaya gerek yok yanlis yapmislar
2. resim ise ya siz baris istemiyorsunuz yada ben anlamiyorum bunlarin hepsi baris icin gerekli seyler simdi polisler kalksa onca insana saldirsa simdi türkiyede ic savas baslamis olurdu.
Polis neden 29 Ekim kutlatmıyor?
Oha oha ne kürdistan kurduracaz şehitler bu toprakları almak için neler yaptılar o dağdakiler için mi kürdistanı kurduracaz.onca asker ölmiyecekse varsin kürdistan kurulsun burda önemli olan barisin saglanmasi ve bence bu yolda herseyin yapilmasi gerek
Eee 29 Ekim neden engellenir ki mantıklı bi açıklaması yok bunun.İzinsiz gösteri her zaman engellenmiştir polis tarafından. 29 Ekim'de de engellendi.
onca asker ölmiyecekse varsin kürdistan kurulsun burda önemli olan barisin saglanmasi ve bence bu yolda herseyin yapilmasi gerek
Oha oha ne kürdistan kurduracaz şehitler bu toprakları almak için neler yaptılar o dağdakiler için mi kürdistanı kurduracaz.
Aga eğer kürdistan kurulursa ülke yıkılır sen ne diyonsenin dedigine cevap verdim sen baris saglandiktan sonra kürditan kurulacak dedin ben ise askerler ölmiyecekse oda kurulsun fark etmez diyorum
Eee 29 Ekim neden engellenir ki mantıklı bi açıklaması yok bunun.
Kurulacak demedim kurmak isteyecekler dedim.senin dedigine cevap verdim sen baris saglandiktan sonra kürditan kurulacak dedin ben ise askerler ölmiyecekse oda kurulsun fark etmez diyorum
Şu an anayasanın ilk 3 maddesine aykırı olan birşeyi diyorsun sen. Toprakları barışla kazanmadık gerekirse öylede vermeyiz. Karşında adam gibi barışacak kesim yoksa barış olacağına sonsuza dek savaşsınlar ve Türkiye adam gibi savaşsın 1 günde pkk lı asker diye birşey kalmaz... Ayrıca kürdistan kurulsun denecek kadar ne biliyorsun anlamadım...onca asker ölmiyecekse varsin kürdistan kurulsun burda önemli olan barisin saglanmasi ve bence bu yolda herseyin yapilmasi gerek
kürdistam mürdistan yok hop dedik
- - - Ekleme - - -
Aga eğer kürdistan kurulursa ülke yıkılır sen ne diyon
Şu anda ülkeyi erdoğandan daha iyi yönetecek kimse yok
Kurulacak demedim kurmak isteyecekler dedim.
Allahım sen bize huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip et
Şu an anayasanın ilk 3 maddesine aykırı olan birşeyi diyorsun sen. Toprakları barışla kazanmadık gerekirse öylede vermeyiz. Karşında adam gibi barışacak kesim yoksa barış olacağına sonsuza dek savaşsınlar ve Türkiye adam gibi savaşsın 1 günde pkk lı asker diye birşey kalmaz... Ayrıca kürdistan kurulsun denecek kadar ne biliyorsun anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?