Mustafa ve Emina Sandal Çifti Boşanma Kararı Aldı!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,057
Puanı
1,061
1839099_940x531.jpg

10 yıldır evli olan Mustafa ve Emina Sandal çiftinin boşanacağı uzun süredir konuşuluyordu. İddia bir kaç kez çift tarafından yalanlansa da yeniden gündeme gelmeye devam ediyordu.

Geçtiğimiz gün Mustafa Sandal ve Emina Sandal ortak bir basın açıklaması yapıp boşanacaklarını açıkladılar. İşte o açıklama:

"Dünkü ortak açıklamalarımızda da belirttiğimiz üzere boşanma sürecinde olduğumuz doğrudur ve yakında evlilik birliğimizi medenice sonlandıracağız. Bundan sonra hayatımıza iki yakın dost ve "Yaman ile Yavuz'un anne-babası" olarak devam edeceğiz."

Geçenlerde boşanacakmiş dediğimde bana da bağirdin :A Aşklarını alevlendirmek istiyorlardır bence:A
Ama o kadar olaysız boşanmışlar ki haberlerini bile görmedim :D yada boşanmamışlardır :)
Aaa ikisi arasında olay kayda değer çıkmadı ama Ekidmen beridir medya hergün boşanacaklar diyordu :F

Yalnız bende şöyle bir duyum aldım bunun albüm öncesi anlaşmalı bir reklam hamlesi olduğuna dahilde çok ciddi bir iddia var :A @S.G.A.T.

Aaa ikisi arasında olay kayda değer çıkmadı ama Ekidmen beridir medya hergün boşanacaklar diyordu :F

Yalnız bende şöyle bir duyum aldım bunun albüm öncesi anlaşmalı bir reklam hamlesi olduğuna dahilde çok ciddi bir iddia var :A @S.G.A.T.
Mustafa yapmaz ya öyle şey. :D Reklam için ailesini ortaya atacak karakterde biri değil.

Uzun zamandır aralarında sorun varmış anladığım kadarı ile düzeltememişler ve karar vermişler medya ne diye boşandırsın:Danlaşarak olaysız ayrılmaları güzel bir davranış özellikle yavuz ve yaman bakımından yakıştırdığım bir çifti ne diyelim yolları açık olsun