Mustafa Sandal'dan Yeni Dizi "Cihangir'in Cool Kızı"

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Son olarak Acun Ilıcalı'nın yapımını ve sunumunu üstlendiği O Ses Türkiye yarışmasında yer alan Mustafa Sandal, başrolünde oynadığı aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği "Cihangir'in Cool Kızı" dizisinin çekimlerine başladı. Sandal'ın partneri ise genç ve güzel oyuncu Maral Büyüksaraç olacak.

Dizinin kadrosunda Survivor'un tek kadın şampiyonu olan Merve Oflaz ,Cennet Mahallesi’nde Pembe’ye aşık olan Beter Ali karakterini canlandıran Özkan Uğur,Aynı zamanda yapımcı olan Seray Sever ve usta oyuncu Ali Erkazan bulunuyor.

Yeni sit-com dizinin senaryosunu daha önce Kaygızılar,Tatlı Kaçıklar ve Alemin Kralı dizilerinin senaristi Kemal Kenan Ergen üstleniyor.Maral Büyüksaraç'ın diziye giriş hikayesi ise oldukça ilginç. Genç oyuncuyu Mustafa Sandal'a öneren Türkan Şoray olmuş.

mustafa-sandal_640.jpg

Son düzenleme:
Bu isimde tutmasını beklemek. (b) Mustafa'yı geçtim Brad Pitt olsa tutmaz...

Mustafa Sandal'ı çok severim ama jürilik, dizi falan derken asıl işi olan müziği ihmal ediyor gibi geliyor bana.:)

Bence isim ilgi çekici ama genelde bu tarz isme sahip diziler için boş balon oluyorlar.Erken patlama ihtimali yüksek.Ama dizi sağlam olursada ismi pek sorun olmaz gibi.

Mustafa Sandal'ın oyunculuk alanında bir gayreti var ama zaten müzikte iyiyken böyle yeni bir dala atılmak ne kadar mantıklı tartışılır.Herkes en iyi yaptığı işi yapmalı ki kaliteli işler çıksın ortaya.Yinede yolu açık olsun.Başarılar diliyorum bu dizide kendisine,severim Mustafa Reyizi.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919