Mustafa Sandal'dan Her Şey Aşktan Geliyor

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
10_d.jpg

Pop müziğinin efsane isimlerinden biri olan Mustafa Sandal 3 şarkılık Maxi Single hazırlığında, albümün isim parçası, Her Şey Aşktan olmak üzere diğer şarkı isimleri ise, İstanbul ve Dön Dünya şarkıları olacak.

Mustafa Sandal 22 yıllık aktif müzik hayatında ilk kez çıkardığı bir albümde , sözü kendisine ait olmayan şarkıları seslendirecek , bu sefer sadece yorumcu kimliğimin ön planda olmasını istiyorum diyen , Musti insanların yüreğinde çok özel duygular hissedecekleri 3 şarkı seçtik , fırtınaya hazır olun diyerek bu yaz çok iddialı olduğunu belirtti.

3 şarkı olması süpriz oldu ve çok sevindim umarım bu 3 şarkıyada klib çekilir ve ayrı ayrı hit olurlar :Z

musti ilk defa çıkardığı bir albümde kendisine ait olmayan şarkılardan olusucak buda bir başka süpriz oldu şarkı isimlerinden üçününde slow olduğunu düşünüyorum bomba gibi geliyoruz :Z

seni etiketlemeyi unutmuşum @EFE UYSAL telafi edelim :A :A :A

Bu filmide bi izleyemedim.Parlakçı Hande oynuyor ama işte kısmet değilmiş.Yarın akşam izliyim bari Yüksek sosyete yoksa @Çiğdem- demek sountrack albümünü seninki çıkartıyormuş :) hangi şarkılar vardı acaba filmde :)

Kız ikimizde her şey aşktan filminden bahsetmiyoz mu ? Konuyu okumadım ama öyle olduğunu düşünmüştüm.Hani geçen sene çıkmıştı Şükrü yle Hande oynuyordu :)
hahahahah ayy yokkk konuyu oku istersen :A

bu herşey aşktan mustimin çıakrıcağı albümün ismi 3 tane bomba şarkı geliyor :A

Gülşen'in bileğindeki dövme geldi aklıma. :D Mustafa Sandal'dan pek bir beklentim yok da bakalım belki üç şarkıdan birini severim.