Mustafa Sandal'dan G. Ergen'e Ağır Sözler!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060

Mustafa Sandal - Gülben Ergen arasındaki gerginlik büyüyor!

İki başarılı sanatçı 2011 yazında "Şıkır Şıkır" adında çok sevilen ve yılın düetleri arasında gösterilen bir düete imza atmıştı. Sözleri Mustafa Sandal'a ait olan şarkıyı Gülben Ergen, Sandal'dan izinsiz kendi albümüne alınca ikilinin arası bozulmuştu ve Mustafa Sandal Gülben Ergen'i mahkemeye vermişti. Sandal'ı haklı bulan mahkeme Gülben Ergen'i 12.000 TL ödemeye mahkum etmişti.

Mustafa Sandal'ın Gülben Ergen'e kızgınlığı geçmemiş olacak ki Ergen hakkında ağır sözler etti. İşte o sözler;
Ona kırgın değilim. Birine kırgın olabilmen için ona değer vermen lazım. Ben onun hayatına güzellikler kattım. Keşke o da bana katabilseydi

Ekli dosyalar

• awww.magazinci.com_pic_lib_bigSize_gulben_ergen_mustafa_sandal_30278_3553453.jpg
    44.3 KB · Hit: 235
Bence haklı ama biraz fazla abarttı gibi Musti?

12.000 ne diyecek ki Gulben Ergen'e . Mustafa Sandalda harbi abartmis biraz.

Gülben Ergen çok yanlış yaptı ama Mustafa Sandal durup dururken söylemişse o da yanlış yapmış daha fazla uzatmamalılar bu konuyu.

Konuyu uzatmanin anlami olmadigi yerde bu sözleri sarf etmesi hos olmamis.

konu boyle:
1-gulben 2011 albumu için mustafadan şarki istiyor.
2-mustafa şarkiyi yaziyor, amr mostafa besteliyor , birlekte soyluyorlar , nihat odabaşi klipi çekiyor , ama paralar GULBENDEN.
3-şarki patliyor , gulben dogal olarak bu şarkiyi yeni albumune koyuyor (zaten albumun ilk singlei), bide taşkin sabah versionu yapip ama tek soyluyor.
4-musti şarkiyi ben albume degil single için verdim ve kendi albumunde olacak , gulben yeniden para odesin diyor.
5-gulben de e zaten fazlasiyla odedim , yeniden niye ? diyor.
6-ikiside benim payim var bu şarkida (birisi yazmiş , birisi para odemiş) dava açiyor.
7-şimdi kim suçlu / kim kurnaz / kim arkadan biçak yiyen / kim parayi seven ona karar verin.
NOTE: bana sorarsaniz gulben hakli , parasini odemiş , satin almiş, ama tek hatasi bu şarki albumun ilk single olarak alinmamiş( sozleşmede) , ne bilsin mustinin bu kadar hukukcu oldugunu(benim fikrim)

gerçekten çok açıklayıcı olmuş tebrikler

Tek söyleme işini yapamaz işte onun için izin alması gerekir. Zaten Mustafa Sandal işin parasında değildir. En azından haber verse ve birlikte hareket etseler böyle bir sorun olmaz.

Mustafa Sandal'ın abarttığı doğru ama Gülben Ergen'in yaptığı da kesinlikle yanlış.

Çok uzatmış bence.Şu ikilinin arasında ki tartışma bitsin artık