aaa öncelikle zaman ayırıp dinlediğin ve yorumladığın için çok tşşk
mustinin albümleri slow şarkıları daha çok barındırıyor ama çıkış parçaları hep hareketli olmuştur ve hepte hit oluyordu oyüzden haretlileri slowlara oranla ağır basabilir mesala bu 20 şarkıdan tam 11 tanesi ayrı ayrı albümlerden olan çıkış parçaları
sana ihtiyacım var ve bize gidelimde ilk albümü suç bende albümünün hit şarkılarıydı araba albümünden sonra en iyi ikinci albümü suç bende albümüydü bu iki albümde hiç boş şarkısı yok tüm şarkıları ayrı ayrı 2 albümünde hit olmuştu o dönemde
ayy youtubede çok ilgi görmücek gibi ama kendi açımdan çok işime yaradı bu videolar ayrı ayrı şarkıları dinlemektense açıyorum slowları açıyorum haretkileri ard arda sevdiğim şarkıları dinliyorum canım sıkıldıkça serdar ortaçla sanada öneririm bunu
çokk tşşk ederim dinleyip yorumladığın için
evet kendi açımdanda iyi oldu hergün inlerim artık slowları hareketlileri
türk pop tarihine çok özel parçalar bıraktı musti ama en özeli tabikide araba o şarkıyla büyüdüm tarkanda çok özel şarkılar seslendirdi musti daha sonra kendiside özel şarkılar yaptı ama türk pop tarihine araba etkisi yaratan başka şarkı olmadı 40 hafta zirvede kalmış bir parça 90lı yılların tartışmaız en iyi parçası ama bence son 20 yılın hala en iyi şarkısı çünkü hiçbir şarkı araba etkisi edemedi inş hep özel bir yere kalmaya devam eder