Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Hadise benim rakibim değil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Murat Boz, Show TV'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasında enerjisi, ışığı ve tabii yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Televizyonun yeni yıldızı olarak gösteriliyor. Yarışma konusunda da oldukça iddialı... Şakayla bütün juri üyelerine sesleniyor: "Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Hadise benim rakibim değil. Onlar adına pek umut yok! Ekipleri birbirinden başarız olacak!"

73470-acun-un-yeni-projesi-o-ses-turkiye.jpg

Ünlü jürinin birbirleriyle yarışması çok keyifli oluyor. Jüriden Mustafa Sandal'ı destekliyorum. Hülya Avşar'ın bence de hiç şansı yok ama Hadise'nin ekibi iyi bence :D

Mustafa Sandalı destekliyorum bence hülya avşar bu yarışmada olmamalıydı :D

Bencede erol kösenin lafı aklıma geliyor 1000 tane kaset satamadı diye onun yerine atiye olsaydı daha iyi olurdu :D

mustafa sandalı'ın da topladığı adamlar da fazla kaliteli değil hadise ve murat boza göre bence :D

Bencede erol kösenin lafı aklıma geliyor 1000 tane kaset satamadı diye onun yerine atiye olsaydı daha iyi olurdu :D

Atiye de olmazdı çünkü tecrübe de lazım :)

Gülşen, Bengü falan olsaydı en azından :D

mustafa sandalı'ın da topladığı adamlar da fazla kaliteli değil hadise ve murat boza göre bence :D

Bence kaliteli kişiler var. Genelde farklı ses rengi olan kişileri seçiyor Mustafa Sandal ve avantaj bence bu :)

Ama en iyileri Murat Boz ile Hadise aldı çünkü yalvarmayı, yağ çekmeyi iyi biliyorlar :D

Atiye de olmazdı çünkü tecrübe de lazım :)

Gülşen, Bengü falan olsaydı en azından :D

Bence kaliteli kişiler var. Genelde farklı ses rengi olan kişileri seçiyor Mustafa Sandal ve avantaj bence bu :)

Ama en iyileri Murat Boz ile Hadise aldı çünkü yalvarmayı, yağ çekmeyi iyi biliyorlar :D

Hele hadise ben böyle bi yalaka şarkıcı görmedim :D

evet hacı bende gördüm :) murat bozda birisi için çok konuşuyo diyor yarışmacı da ama doğru konuşuyo diyo murat boz orda kapak oluyo :)