Mustafa Ceceli'nin Yeni Klibi "Aman"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
AAhgFjBhyC17hLZelJ5Gzo7t.jpg

Başarılı şarkıcı Mustafa Ceceli, "Aman" şarkısına klip çekiyor ve klibi önümüzdeki günlerde DMC etiketiyle yayınlanacak.

Sözü ve Müziği Sezen Aksu'ya ait olan şarkı için Mustafa Ceceli, Murad Küçük yönetmenliğinde kameralar karşısına geçti. Mustafa Ceceli senaryo gereği klipte bir ressamı canlandırıyor. Başarılı şarkıcı Mustafa Ceceli'ye klipte Duygu Çetinkaya eşlik etti. Klipte yer alan Duygu Çetinkaya oyunculuk yapıyor.

Setten görüntüler:

BEgZFBUCIAAO92Y.jpg:large

BEjIPTCCMAAJYNS.jpg:large

BEgj_AtCIAITRME.jpg:large

BEgmBh4CUAAcF7g.jpg:large

BEgm_ZPCEAAziTj.jpg:large

BEgoS7SCcAIin-F.jpg:large

BEgpG8wCYAIeC5P.jpg:large

BEjAqolCYAAFtBg.jpg:large

Albümdeki iyi şarkılardan biri ama biraz ağır bir şarkı. Benim favorilerimden biri değil ama klip çekilmesi doğru karar. Zaten en başından beri klip için düşünülen şarkılardandı...

Çok sevdiğim ve favorilerimin arasında yer alan şarkılardan. Açıkcası kliplendirilmesini çok istiyordum ve kliplendiriliyor. Görüntülerden iyi birşeyler çıkacak gibi duruyor. Umarım şarkıya yakışacak bir klip çıkar ortaya. Söz konusu kaliteli şarkıcı Mustafa Ceceli ve kaliteli yönetmen Murad Küçük. Güzel oyuncu Duygu Çetinkaya'yı da unutmayalım. Klipteki senaryoya ve görüntülere bakarsak Mustafa Ceceli'nin farklı bir görevi var. Hiç görmediğimiz bir şekilde klipte yer alacak. Bu şarkı klipten sonra patlar gider zaten. Umarım şarkı iyi yerlere gelir. Şarkının iyi yerlere geleceğine inanıyorum da zaten.