Mustafa Ceceli'nin Eski Eşinin İntizar'la İlişkisi Ortaya Çıktı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060

Geçtiğimiz yıllarda boşanan Mustafa Ceceli'nin asıl boşanma nedeni ortaya çıktı! Gerçek Mustafa Ceceli'nin oğlu için açtığı velayet davasında ortaya çıktı..

Cengiz Semercioğlu'nun yazısına göre Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in şarkıcı İntizar ile ilişkisi varmış. Velayet davası dosyasında Sinem Gedik ve İntizar'ın ilişkisini kanıtlayan fotoğraflar ve videolar mahkemeye delil olarak sunuldu.

Öte yandan İntizar'ın çalıştığı Poll Production'ın sahibi Polat Yağcı yaptığı açıklamada İntizar'ın şirketiyle bağı kalmadığını söyledi.

Bende az önce okudum instagram da şok oldum ya doğrumu desem cengiz dosyayı gözümle gördüm diyo yanlış anlaşılmayayımda cinsel tercihe saygım var da bakalım aldatma konusu falan sinem hanım hiç konuşmadı acaba bu yüzdenmi konuşmadı diye geliyor aklıma..da arın var ortada kafam karıştı ya

Son düzenleme:
Oha olaya gel. 😱 Fesatlık lobisi gelmeden önce yorumumu yapıp kaçıyorum.

Mustafa Ceceli'nin kendi suçunu örtmek adına iftira atıldığını düşünüyorum. Yani, umarım öyledir.

Enteresan. Hayır İntizar güzel de değil nesinden etkilenmiş.

Başlığı birkaç defa okudum.

Poll Production sen bir markasın. Böyle bir durumda sanatçını satmış olman yazık valla. Hiç mi kıymeti yok kadının?

Mustafa 3. Olarak katılsaydı araya keşke. Ayrılmak değil sevgi için geçerli sebep. 2 kadın izlesen bile iyi

Pardon da Mustafa Ceceli boşandıktan hemen sonra başkasıyla evlenmedi mi? Doğru olsa bile çocuğun velayeti için çok çirkin bir olaya girmişler.

Olaydan bağımsız olarak Poll Production da iyice yandaş müzik şirketi haline geldi, ilk reaksiyonun onlardan gelmesi ilginç olmuş

Poll Production sen bir markasın. Böyle bir durumda sanatçını satmış olman yazık valla. Hiç mi kıymeti yok kadının?
Ben de bunu yazacaktım sanki kadın cinayet mi işlemiş aşık olmanın diyeti bu mu? Tamam kadın evli vs. oralara girmiyorum da cinsel tercihi yüzünden İntizar gibi bir kadını silmek büyük ayıp.