Mustafa Ceceli'den Yeni Klip Haberi!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060

Mustafa Ceceli'nin yeni klip çalışması belli oldu.

Şu sıralar Lara Fabian'la yaptığı düet çalışma "Al Götür Beni / Make Me Yours Tonight" ile ekranlarda olan Mustafa Ceceli yakında yeni klibiyle sevenleriyle buluşacak.

Ceceli, "Es" albümünün altıncı klibini "Es", "Aman", "Sevgilim", "Bir Yanlış Kaç Doğru" ve "Aşk Döşeği" şarkılarından sonra; sözleri Ahmed Hulusi Akten'e, müziği ise Alper Altun Toprak'a ait olan "Aşikardır Zat-ı Hak" şarkısına çekti.

Green box yöntemi kullanılarak çekilen klip yakında ekranlarda yerini alacak. Ayrıca Mustafa Ceceli, yeni klibini Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde çektiklerini belirtti.

İlahiye çekecek klibini demek, iyiymiş. İlgi görür. Popüler sanatçının böyle eserleri yorumlaması iyi bir şey.

ben bu ilahiyi ceceli yorumuyla çok seviyorum ve begeniyorum, ama bu haberleri okuyunca aklima gelen soru var:
mustafa ceceli 100.klipi çekti
ozan dogulu vasat albumune ilk ayinda 3 klip çekti, ama Gulşenin albumunde patlamayi bekleyen iki şarki var, niye klip yok?

Son düzenleme:
ben de bunları düşünüyorum. içime dert oldu valla acısı bile bal ve kendine müslüman ın klipsiz kalması