Mustafa Ceceli'den Sürpriz Albüm Düeti!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
Türk pop müziğin sevilen yorumcularından biri olan ve yaptığı şarkılarla da oldukça sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli yeni albüm için hazırlıklara başladığının müjdesini verdi.

Şarkıcı aynı zamanda sevenlerine farklı bir müjde verdi ve bu albümde yabancı bir şarkıcıyla da düet çalışmaları olduğunu açıkladı. Ancak kim olduğunu ilerleyen günlerde söyleyeceğini aktardı.

Bakalım Mustafa Ceceli'nin sürpriz düet yaptığı isim kim olacak?

thumbnail_1403120050.jpg

Albümünde yabancı bir şarkıyı yorumlayacağını biliyorum. Bir de yabancı bir şarkıcıyla düet yapacakmış. Mustafa Ceceli'nin yeni albümünün çok iyi olacağını düşünüyorum. :)

Albümünde yabancı bir şarkıyı yorumlayacağını biliyorum. Bir de yabancı bir şarkıcıyla düet yapacakmış. Mustafa Ceceli'nin yeni albümünün çok iyi olacağını düşünüyorum. :)
İnşallah yabancı şarkıcıyla şarkı söylerken biraz tarzının dışına çıkabilir. :)

İnşallah yabancı şarkıcıyla şarkı söylerken biraz tarzının dışına çıkabilir. :)
Mustafa Ceceli'nin kadife sesi var. Yani tırmalamıyor, daha çok slow tarzına uygun nitelikte bir ses. Yabancı şarkıda da slow tarzı bir şey çıkabilir ya da hareketli de olabilir. İyi bir yabancı şarkıcıyla düet yaparsa eğer, patlar gider. İyi olur yani. :)

Mustafa Ceceli'nin kadife sesi var. Yani tırmalamıyor, daha çok slow tarzına uygun nitelikte bir ses. Yabancı şarkıda da slow tarzı bir şey çıkabilir ya da hareketli de olabilir. İyi bir yabancı şarkıcıyla düet yaparsa eğer, patlar gider. İyi olur yani. :)
Sesini severim ama şarkıları çok benziyor. Mesela enstrümanları değiştirebilir biraz. :)

Sesini severim ama şarkıları çok benziyor. Mesela enstrümanları değiştirebilir biraz. :)
Yabancı şarkıcıyla yapacağı düete gelecek olursak, düzenlemeyi kendisi yapmaması lazım. Yabancı şarkı olduğu için belki kendisi yapmayabilir. Çok iyi sesler var. O seslerden birine denk gelirse mükemmel olur. Samsun Demir, "star" diyor bir de. :)

Yabancı şarkıcıyla yapacağı düete gelecek olursak, düzenlemeyi kendisi yapmaması lazım. Yabancı şarkı olduğu için belki kendisi yapmayabilir. Çok iyi sesler var. O seslerden birine denk gelirse mükemmel olur. Samsun Demir, "star" diyor bir de. :)
Samsun Demir'e bakma sen tabiki kendi müzik yapımcısı diyecektir bunu. Başarılı bir isim. Şuan ne yapsa tutabilecek nitelikte onu biliyoruz ama daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum. :)

Samsun Demir'e bakma sen tabiki kendi müzik yapımcısı diyecektir bunu. Başarılı bir isim. Şuan ne yapsa tutabilecek nitelikte onu biliyoruz ama daha iyisini yapabilir diye düşünüyorum. :)
Orası öyledir tabi ki ama Samsun Demir bilir işini, yapar yani. Kafamda binbir türlü isim canlandı. Onlardan biri olsa iyi olur yani. :)

Mesela ilginç bir iş olabilir Bedük ile çalışabilirdi mesela. :)
İlginç bir iş olacak tabi ki. Yabancı bir şarkıcıyla, yabancı bir şarkı söyleyecek. Düet yapacak. Bundan daha ilginci de yok ki. Mustafa Ceceli, yabancı bir aranjman ile de çalışabilir. :)

Bu adam Oses cocuklarda cok pasif be.Hadise ve muratın yanında asırı pasif :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06