Mustafa Ceceli Yeni Klibini Hangi Şarkıya Çekecek?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Geçtiğimiz aylarda çıkardığı "Es" ve onu takiben çıkardığı "Es Remixes" albümleriyle adından söz ettirmeyi başaran Mustafa Ceceli yeni klip hazırlığında...

Büyük başarı yakalayan "Es" şarkısının ardından klip tercihlerini iki hareketli şarkı "Bir Yanlış Kaç Doğru" ve "Bir Zamanlar Deli Gönlüm" yönünde kullanan Ceceli, yeni klibini albümün en çok istek alan şarkılarından Sevgilim'e çekecek.

Sözü ve müziği Ravi İncigöz imzalı olan "Sevgilim" şarkısının klibinin yönetmenliğini Murad Küçük üstlenecek.

Bu klipten sonra da albümündeki şarkıları kliplendirmeye devam edecek olan sanatçının sıradaki kliplerinin sırasıyla "Aman" ve "Dünyanın Bütün Sabahları" şarkılarına gelmesi bekleniyor...

Evet, biliyordum. Daha önce bu şarkıya klip çekeceği belirtilmişti. Yine iyi bir klip olacağını düşünüyorum, çok iyi bir şarkıydı zaten.

Klip çekildi ve montajı tamamlandı. Büyük ihtimal Pazartesi veya Salı günü ekranlarda olacaktır.

Yine çok iyi bir klip olacağını düşünüyorum. Klip olmamasına karşın zaten şarkı çok büyük ilgi görüyor. Klip çekildikten sonra bu ilgi kat kat artacaktır diye düşünüyorum.

Sevgilim çok güzel bir şarkı ve bence klibi hakediyordu zaten.

Bu arada klipten görüntüler gördüm. Klasik piyano başındaki Mustafa Ceceli klibi olacak gibi. Ben bu özel şarkıya senaryolu klip beklerdim.