Mustafa Ceceli ile Selin İmer'in Çocukları Mı Olacak?

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,003
Puanı
710
Yaklaşık 1 ay önce eşinden ayrılıp gizlice evlenen Mustafa Ceceli eşi Selin İmer'le Çeşme'de görüntülendi. Plaja inerken kameralara yakalanan Selin İmer'in kısa sürede aldığı kilolar dikkatten kaçmadı!

Fotoğraf görülünce haliyle 'Hamile mi?' soruları akılları kurcaladı.
selinimer-300x166.jpg

Millet evlenmiyor, herkes çocuk düşmanı olmuş, şey yapınca şeyi yapmıyorlar. Bunun sonu hayır değil. :A
Neyse ya, absürt havama giremedim bi türlü. :A

Siz işi bilmiyorsunuz, arkadaş. :A
Dünyaya çocuk yapmaya mı geldik arkadaş? Önce sen bi kendini yap, kendini geliştir. Çocuk ondan sonra :D

Ben bu dünyada senden daha fazla olsun diye uğraşıyorum :A:A
Ya şöyle sözler edip beni şımartma. :D Elektirik bağlantısını düşün seri değil paralel bağlantı, ben bir güç kaynağıyım bir çocuğum oldu diyelim gücüm bir tek ona gidecek, iki olunca gücüm bölünecek daha az aydınlanacak 3 olunca daha az... Yani çok cocuk ile tek çocuğun farkı yok demeye getiriyorum. :A

Ya şöyle sözler edip beni şımartma. :D Elektirik bağlantısını düşün seri değil paralel bağlantı, ben bir güç kaynağıyım bir çocuğum oldu diyelim gücüm bir tek ona gidecek, iki olunca gücüm bölünecek daha az aydınlanacak 3 olunca daha az... Yani çok cocuk ile tek çocuğun farkı yok demeye getiriyorum. :A
Hayır, saçma sapan analoji yapıyorsun. Senden daha fazla olmasın bence. Haklısın :T: