Bencede bu bildiğimiz Ceceli değilburada aldatmasını yakıştırmadım ben yoksa boşanır bunlar medeni şeyler cnm
bu adamı bir okuyup üflesinler
Bencede bu bildiğimiz Ceceli değilburada aldatmasını yakıştırmadım ben yoksa boşanır bunlar medeni şeyler cnm
bu adamı bir okuyup üflesinler
Magazine daha çok malzeme olmamak için evleniyor erkenden
Şu aslı murat olayına çok sinir oldum türkiyede başka sıkıntımız yokmuş gibi bunları konusuyorlar her gün sankı başka derdimiz sıkıntımız yok ayollBencede bu bildiğimiz Ceceli değil
Şimdi birşey diycem oruçlu oruçlu olmayacak Efe eğer hacı adam böyle birşey için evleniyorsa yazıklar olsun derim herşeyi bırak oğlu var ona yazık ya
Bu herşeyi açıklıyor bir Ceceli fanıŞu aslı murat olayına çok sinir oldum türkiyede başka sıkıntımız yokmuş gibi bunları konusuyorlar her gün sankı başka derdimiz sıkıntımız yok ayoll
ayy hiçte samimi gelmedi bana ayoll güya gündem olacakBu herşeyi açıklıyor bir Ceceli fanı
Tagda açmışlarayy hiçte samimi gelmedi bana ayoll güya gündem olacak
Bu herşeyi açıklıyor bir Ceceli fanı
hahah aa kariyeri bu noktadan sonra düşüşe geçerse dahada toparlayamaz ayoll ama kendi etti kendi buldu
Cidden fanları bu sempatikliği samimiliği ve efendiliği için sevdi Ceceliyi bu yakışmadı..Bu yazıyı yazan kıza helal olsun gerçekten doğru yazmış
Şarkıları dinleniyor geçmez düşüşehahah aa kariyeri bu noktadan sonra düşüşe geçerse dahada toparlayamaz ayoll ama kendi etti kendi buldu@Tolstoyevski
Ben vlla herşeyi affederim kinde tutan birisi değilim cnm ama bu dünyada tek affetmeyecem şey aldatmaktırCidden fanları bu sempatikliği samimiliği ve efendiliği için sevdi Ceceliyi bu yakışmadı..
Şarkıları dinleniyor geçmez düşüşe
Gül gibi karısını terketti adam 8 senedir beraberlermiş enazından aldatmasaymış herkes normal bir durum gibi karşılardıBen vlla herşeyi affederim kinde tutan birisi değilim cnm ama bu dünyada tek affetmeyecem şey aldatmaktır
Peki bu evleneceği kadın karısını aldattığı kadınmı yoksa karısını aldattığı kadınıda bu evleneceği kadınlamı aldatıyor tövbe tövbe iş nereye döndü ayollGül gibi karısını terketti adam 8 senedir beraberlermiş enazından aldatmasaymış herkes normal bir durum gibi karşılardı
2 gün sonra Mustafa Ceceli dede oluyor sdsdsdsdfsvsddsYarının konu başlığını durun ben söylim:
"Mustafa Ceceli Baba Oluyor"
Karısını aldattığı kadın buPeki bu evleneceği kadın karısını aldattığı kadınmı yoksa karısını aldattığı kadınıda bu evleneceği kadınlamı aldatıyor tövbe tövbe iş nereye döndü ayoll
Cidden fanları bu sempatikliği samimiliği ve efendiliği için sevdi Ceceliyi bu yakışmadı..
Şarkıları dinleniyor geçmez düşüşe
Shop diyen varAynen ben kendi adıma sempatik efendi ahlaklı hacı adam diye seviyordum benide çok üzdü valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?