Mustafa Ceceli Evleniyor!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,859
Puanı
1,051
EFE UYSAL yeni bir haber konusu açtı

Mustafa Ceceli Evleniyor!

Ünlü Şarkıcı son günlerde yaptıklarıyla çok konuşulan Mustafa Ceceli radikal bir karara imza attı.

Mustafa Ceceli son günlerde magazin gündeminde de yer alan Selin İmer ile aşk yaşadığını doğruladı ve evleneceğini açıkladı.

İşte açıklama:

Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz... Dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da.​
Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz... Dönünce evleneceğiz.​
Orijinal formatta oku

Adam geçen ramazan ezan okuyordu her halde prim yapamadı galiba ki bu Ramazan karı kız peşinde koşuyor. Bide böyle denesin bakalım gerekli primi elde edecek mi.

Prime ihtiyacı yok prime ihtiyacı olan varsa piyasadan düşen Berendir

Beren TV TV gezip kendini reklam eden ucuz oyunculardan değil. Evi ile Eşi ile İşi ile mutlu bir kadın imajı var şuan Beren'de. Piyasadan düşen dedin ama sırf yurt dışı fan kitlesi için MY'ye çağrıldı. Sırf yurt dışına daha fazla satabilmek için. Yeni dizi film teklifleri geliyor. Tren filminden 500 bin alacak deniyor. Daha neler neler.
Piyasanın 10+ yıldır gözdesi Beren'im

Cecelide kendini reklam etme çabasındaydı dimi
Şarkılarıyla zaten adından sıkça söz ettiriyor en çok 100 milyona ulaşan şarkıcıda Cecelide kimin prime ihtiyacı var acaba

sen emre aydın ı bunun önüne koy en iyisi
@vadikızı üzülür

Ayy ne üzülcem beter olsun daha yeni boşandı ne evlenmesi çok ayıp hiç yakıştıramadım

Boşanması olay oldu işte kimse beklemiyodu böyle haber yeni şarkıda çıkardı zaten bu haberlerle imajı zedelendi

Adam sevmiş evleniyo işte
normal boşansa olay olmaz ayoll evliyken karısını aldatması olay oldu sonrada baskasını bulup hemen yine evlilik haberi geliyor

Boşanması olay oldu işte kimse beklemiyodu böyle haber yeni şarkıda çıkardı zaten bu haberlerle imajı zedelendi

Adam sevmiş evleniyo işte

Sevebilir ona birşey demiyorum boşanıp evlenen ilk Mustafa ceceli değil ama daha yeni boşandı keşke biraz daha dursaydı şahsen çok kızdım ben ona

normal boşansa olay olmaz ayoll evliyken karısını aldatması olay oldu sonrada baskasını bulup hemen yine evlilik haberi geliyor
Aldatmasını bende yakıştıramadım bir gece klubünüe gitmiş kızla alkollü yakalnmışlar sonra herşey orda patladı

Midesizlik hat safhada. Neyse iki ilahi söyler unutturur cecelistler arkasında

Aldatmasını bende yakıştıramadım bir gece klubünüe gitmiş kızla alkollü yakalnmışlar sonra herşey orda patladı
burada aldatmasını yakıştırmadım ben yoksa boşanır bunlar medeni şeyler cnm

bu adamı bir okuyup üflesinler