Mustafa Ceceli Şaşırttı !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Bugüne kadar pek çok başarılı albüme imza atmış olan, başarılı şarkıcı Mustafa Ceceli yaptığı bir uygulamayla şaşırttı.

Gezi Parkı eylemine destek veren ünlü arkadaşlarını tek tek twitter'dan silen şarkıcı, ünlü arkadaşlarını da bir hayli rahatsız etti.

Gezi Parkı olaylarına adeta sessiz kalan Mustafa Ceceli, twitter hesabından İskender Paydaş ve Demet Sağıroğlu'nu sildi.

Başarılı şarkıcı Demet Sağıroğlu ise ''Beni niye takipten attın ? En çok sana şaşırdım ve üzüldüm Mustafam !! '' yazdı.

İskender Paydaş ise '' Çok etkileyici '' cevabını verdi.

Ben olayın derinlerine indim. Mustafa Ceceli aslında bu olaylara karışmak istemiyor ki. O yüzden biraz sessiz kaldı. Temizlik yapmak zorunda kalmış, anasayfa kaosa dönüştüğü için.

Ben olayın derinlerine indim. Mustafa Ceceli aslında bu olaylara karışmak istemiyor ki. O yüzden biraz sessiz kaldı. Temizlik yapmak zorunda kalmış, anasayfa kaosa dönüştüğü için.
Bence yaptığı yanlış. Ne kadar karışmak istemiyor dahi olsa da bu uyguladığı şey bence sanatçı arkadaşlarına saygısızlık olur.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Bence yaptığı yanlış. Ne kadar karışmak istemiyor dahi olsa da bu uyguladığı şey bence sanatçı arkadaşlarına saygısızlık olur.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Arslan Bey'in dediği doğru.Olayları bilmeden konuşmak doğru değil.Twitter'ına bende göz attım.Zaten daha sonra Demet Sağıroğlu ile iş tatlıya bağlanıyor.Aynı şekilde İskender Paydaş'lada.Profillerine bakarsan görebilirsin.

Ben haberin içeriğini bilmiyorum, sadece gördüğüm haberi paylaştım. Mustafa Ceceli sevdiğim bir şarkıcıdır zaten. Ayrıca zaten bir şeyi iddia ettiğim yok benim eğer tatlıya bağlanılmışsa sıkıntı yok.

Konu kilitlenebilir bence, @denizz19 'un tabii ki suçu yok ama Mustafa Ceceli iddiaları yalanlamış.