MusicTopTR 1.Hafta Sonuçları (Türkçe)

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,293
Puanı
1,061
Geçtiğimiz yıllarda özellikle @yatutarsa ve benim ortaklaşa yürüttüğümüz haftanın en iyilerinin seçildiği MusicTopTR sonuçları yenilenen versiyonuyla tekrardan sizlerle buluşuyor. Geçtiğimiz yıllarda yabancı şarkıları da dahil ediyorduk ama artık farklı versiyon olarak yabancı şarkıları yayınlamama kararı aldım. Tabi sizin fikirlerinize göre bu uygulama eski haline de gelebilir.

1.hafta sonuçlarına göre bu haftanın 3.sırada yer alan ismi son yılların en çok parlayan isimlerinden biri olan ve yaptığı son albümüyle de adından sıkça söz ettiren Mabel Matiz ve şarkısı Bir Hadise Var ile müzik listemizin 3.sırasında yer aldı. İşte son günlerde en çok dinlenen o şarkı.

Listemizin bu haftaki zirve ortağı ise O Ses Türkiye yarışmasında umduğunu bulamayan ancak çıkarmış olduğu ilk single şarkısıyla büyük bir patlama yapan ve son şarkısıyla büyük ses getiren İrem Derici ve şarkısı Aşk Eşittir Biz ile bu hafta zirveye en büyük aday olarak görünüyor. İşte yeni düğün şarkısı olarak anılan o şarkı...

Listemizin zirvesinde yer alan isim ise kendi yazdığı şarkılarıyla ve kendine has tarzıyla dikkat çeken son single çalışmasıyla da büyük ilgi gören Emre Kaya ve şarkısı Yapboz ile çıkışını sürdürmeye devam etti ve bu hafta zirvede yer aldı. İşte beğeniyle dinlenen o şarkı...

Haftaya görüşmek üzere. Yorumlarınız bekleniyor. Sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum.

@OzaN @turkuazz @Yiğitt @vadikızı @Bully @mrt-06 @ozgur2113 @Ahmad @destere @ABAY_06 @DoğuEşrefoğlu @hayret bi şey @Tzira @-potterhead- @EFE UYSAL @Billy Kane @tolgab ve diğer arkadaşlar...

Ellerine sağlık
Mabel Matiz harika bir album yapti ve karsiligini aliyor. Gel, Sarisin ve Bir Hadise Var ucu de listeye girmeyi basardi.
Yapboz bekledigimden daha iyi bir performans sergiliyor.

Ellerine sağlık
Mabel Matiz harika bir album yapti ve karsiligini aliyor. Gel, Sarisin ve Bir Hadise Var ucu de listeye girmeyi basardi.
Yapboz bekledigimden daha iyi bir performans sergiliyor.
Ayy Allah razı olsun tek yorum yapan sen oldun bu vicdansızlar beğenip çıktılar.

Çok yakında buralar çok karışacak. Sıla , İrem Derici , Ayşe Hatun Önal ,Ajda Pekkan , Murat Boz , Tarkan falan. Daha sonra Murat Dalkılıç ve Hande Yener de bu ekibe katılacak. Sertab Erener'de albüm yapacaktı sanırım.

Şubat Mart arası fena karışacak.
Sebebi belli.

Forum da Top10 da çekişmeli olacak

3 şarkı da son döneme damgasını vuran şarkılar. Yapboz'u pek sevmiyordum başlarda ama son zamanlarda sevmeye başladım sık rastlayınca.

Eline sağlık bu arada @denizz19. Bu listeyi neye göre hazırlıyorsun peki

Yabancıları niye dışladınız ya onlar da olsaydı.

Mabel Matiz çok başarılı. Şarkıyı Nazan Öncel'den sevmeme rağmen Mabel Matiz de ikinci kez sevdirtmeyi başardı.

O da benim özelim olsun.

Yabancıları niye dışladınız ya onlar da olsaydı.

Mabel Matiz çok başarılı. Şarkıyı Nazan Öncel'den sevmeme rağmen Mabel Matiz de ikinci kez sevdirtmeyi başardı.
Onları da paylaşırım haftaya istiyorsan madem.

Şimdi her hafta 3 tanemi belirleniyor.5 yada 10 tane en iyi belirlense her hafta daha heyecanlı olur diye düşünüyorum..bu arada mabel matiz baya iyi bir seçim olmuş

İrem derici güzel söylüyir

Matizde fena sayılmaz
tarkan çakmaı emre kaşık fiyasko

Şimdi her hafta 3 tanemi belirleniyor.5 yada 10 tane en iyi belirlense her hafta daha heyecanlı olur diye düşünüyorum..bu arada mabel matiz baya iyi bir seçim olmuş
3 tane oluyor evet.
Çünkü bu sonuçları sistemden alıyorum. Ve en iyi 3 belirleniyor.

Ne bu şimdi bana da anlat olayı.
Oy mu yolluyoruz yoksa sen kendince mi yapıyorsun, ilk kez görüyorum ondan soruyorum.
Kendim yapmıyorum bunlar resmi sonuçlar sayfasından alıp size sunuyorum.
Oy falan vermiyorsunuz ama listede yer alan şarkıları tebrik edebilir ve bir daha ki hafta için tahminler sunabilirsiniz