1 hafta daha desteklemelisin." haftadir Buray'in destekcisiyiz.
Hep dediklerimin tersi çıkıyorya acabaKız yine herkese boncuk dağıttın kesin boşuna heyecanlandırma beni.
Çok yanlış yapıyorsun ona özenmekle@Çiğdem 'e özeniyorum iki haftadir.
Neyse açıkladık sonunda
@mrt-06 özel oylamıyor diyip duruyordun boncukları attık onunda elineYine cok cekismeli bir eleme oldu. Puanlar hakkinda bilgi vermek istemiyorum ama gecen haftaki heyecani tekrar yasayacagiz.Baslayalim.
Doğal Afet @mrt-06'nın Oyları:
3 Şebnem Ferah - Sigara
3 Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz ki
3 Buray - Sahiden
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
@mrt-06 da boncuk dağıtmaya başlamışYine cok cekismeli bir eleme oldu. Puanlar hakkinda bilgi vermek istemiyorum ama gecen haftaki heyecani tekrar yasayacagiz.Baslayalim.
Doğal Afet @mrt-06'nın Oyları:
3 Şebnem Ferah - Sigara
3 Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz ki
3 Buray - Sahiden
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Insallah.1 hafta daha desteklemelisin.
Ben ENDER'im
Şu öcü kılıklı kızdan iyidirBen ENDER'im
Aynı anda yazmışız mesajları ben de ondan bahsettim.@mrt-06 özel oylamıyor diyip duruyordun boncukları attık onunda eline@serhatt @ozgur2113 @dreamy @Yiğitt
Sensin öcüŞu öcü kılıklı kızdan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?