eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Yarı Final Sonuçları

Artık sen de sisteme baş kaldırmaya başladın.
Kaldırmayanı dövüyorlar zaten çünkü kötü yönetiyorlar.
Benim zamanımda yönetim en parlak, en adil ve kaliteli dönemini yaşadı. Benden sonra durumu görüyorsun zaten, forumdan kaçan kaçana. Aktiflik düştü, forum huzuru kalmadı, gereken de yapılmıyor. Mumla ararsın beni böyle.
Tam seni süper yönetici yapacaktım emekliye ayırdılar, ah be...

Reactions: DarkLegenD
Haksızlık yaşamasam inanacağım şu yazdıklarına.

Reactions: Yiğitt
@S.G.A.T.'ın Oyları:

Şebnem Ferah - Sigara ( Büyüleyici bir müziğe sahip, giriş kısmına aşığım bu şarkının. Yüzlerce kez dinledim, kısmet olursa daha da fazla dinlerim. ) 3

Buray - Sahiden ( Sözleri çok güzel, anlamlı. Yormayan bir müziği var. İnsanı derinlere götürüyor. Çok naif bir havası var. ) 2

Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz ki ( Yarı Finalde kullanacak daha özel şarkıları vardı bence Yıldız Tilbe'nin. Bu şarkı da güzeldir ama kişisel olarak bende etkisi fazla değil. ) 1

İlk sıra zaten ilk açıklandığından belliydi benim için. Sonraki iki şarkıyı kıyaslamak çok zor oldu. Epey düşündüm. Şarkıları dinlerken Yıldız Tilbe'nin kişisel etkisini fazlasıyla hissettim ama bu şarkısı benim için bir Dayan Yüreğim, Ama Evlisin, Delikanlım, Vazgeçtim, Beni Benden Alırsan ve ya Çabuk Olalım Aşkım değerinde değil. Buray'a haksızlık olurdu daha alta koymak. Hayırlı olsun.

Sonunda senden 1 almadım, teşekkürler.
@S.G.A.T.

Reactions: S.G.A.T.
@S.G.A.T. sana söylediğim lafların intikamını almak için çok iyi bir hafta seçmişsin, tebrikler cnm.

Reactions: kerem and S.G.A.T.