Oo süper başladık teşekkürler @hayret bi şeyEvet basliyoruz. 1 gün geciktigim icin kusura bakamyin, cok önemli ödevlerim vardi da anca yetistirebildim. Neyse hadi baslayalim.
@hayret bi şey'in Oyları:
Çok ilginç bir hafta olmuş. Stratejik ilerleyen arkadaşların yanında geçen haftalarda ağır toplarını kullananlar da olmuş resmen.
Mustafa Sandal - Kadere Bak (9 puan) - Mustafa Sandal'ın son yıllarda yaptığı en iyi şarkı
Oğuzhan Koç - Çat Kapı (8 puan) Albümün en iyisi olup klipsiz kalmasına çok gülmüştüm
Yıldız Tilbe - Emi (7 paun) Son 4 haftada kullanılacak kadar iddialı bir şarkıydı
Dua Lipa - IDGAF (6 puan) Sanatçının en iyi şarkısı
Barış Manço - Arkadaşım Eşşek (5 puan) Üst sıradakiler çok iyi olduğu için bu puan
Murat Boz - Soyadımsın (4 puan) İlk haftalarda kullanılması gerekilen bir şarkı bence ama güzel yinede
Şebnem Ferah - Mayın Tarlası (3 puan) Yine üsttekilerin iyi olmasından kaynaklanan bir puan maalesef
Buray - Aşk Bitsin (2 puan) Sanatçının nadir ısınamadığım şarkılarından
Kıraç - Gülpembe (1 puan) İlk haftalarda kullanılması gereken bir şarkı maalesef. Ama Kıraç çok iyi bir ses
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
fareler yesin onuVlla Enginde kalacam gibi @xBUGRAx kedi olalı bir fare yakalamıs
Evet basliyoruz. 1 gün geciktigim icin kusura bakmayin, cok önemli ödevlerim vardi da anca yetistirebildim. Neyse hadi baslayalim.
Çok ilginç bir hafta olmuş. Stratejik ilerleyen arkadaşların yanında geçen haftalarda ağır toplarını kullananlar da olmuş resmen.
Mustafa Sandal - Kadere Bak (9 puan) - Mustafa Sandal'ın son yıllarda yaptığı en iyi şarkı
Oğuzhan Koç - Çat Kapı (8 puan) Albümün en iyisi olup klipsiz kalmasına çok gülmüştüm
Yıldız Tilbe - Emi (7 paun) Son 4 haftada kullanılacak kadar iddialı bir şarkıydı
Barış Manço - Arkadaşım Eşşek (5 puan) Üst sıradakiler çok iyi olduğu için bu puan
Murat Boz - Soyadımsın (4 puan) İlk haftalarda kullanılması gerekilen bir şarkı bence ama güzel yinede
Şebnem Ferah - Mayın Tarlası (3 puan) Yine üsttekilerin iyi olmasından kaynaklanan bir puan maalesef
Kıraç - Gülpembe (1 puan) İlk haftalarda kullanılması gereken bir şarkı maalesef. Ama Kıraç çok iyi bir ses
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
@denizz19 a kaç haftadır diyorum zaten totemi bıraktın h afta güle güleBenim bu haftaki tahminim Murat Boz elenebilir.
Benim tahminim de sensin.Benim bu haftaki tahminim Murat Boz elenebilir.
Çatla@denizz19 a kaç haftadır diyorum zaten totemi bıraktın h afta güle güle@ozgur2113 @kerem @Yiğitt
Olmuyorda çok güz el şarkıydı tam alacaktı benden o çocuğu seviyorum ben
Benim sevmedime dah a iyi veriyorlar o ihtimale sarıl
Evet ama tahminimi söyledim.Sen biliyorsun elenen kişiyi
Mustinin değerini vermişEvet basliyoruz. 1 gün geciktigim icin kusura bakmayin, cok önemli ödevlerim vardi da anca yetistirebildim. Neyse hadi baslayalim.
Aaa doğru cuma yok diyordun eğer ms olmasa sıkıntıdan patlardım net gitmesin diye gir miyorum nete diğer gün ler
@S.G.A.T.'ın Oyları:
Barış Manço ( Videoyu ilk kez kez izledim galiba. Unutulmaz eseri daha da öne çıkarmış. ) 9
Murat Boz - Soyadımsın ( Fettah Can farkı. Harika şarkı. ) 8
Yıldız Tilbe ( Ses tellerine kurban. ) 7
Dua Lipa ( Çok iyi şarkı. İlk 3'teki parçaların muhteşemliği olmasa daha da yukarı sıraları hakediyor. ) 6
Şebnem Ferah 5
Mustafa Sandal 4
Buray 3
Kıraç 2
Oğuzhan Koç 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?