eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 7. Hafta Sonuçları

@Tolstoyevski , @-potterhead- , @ozgur2113 ve @denizz19 hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim

@batuhankaralar bu haftaya kadar güzel şarkılarla yarıştın bence kesinlikle zamanından önce veda ettin. Senin adına üzüldüm. Seni de 7 haftalık maceran için tebrik ederim.

( @Yiğitt allem edip kallem edip elenmekten yırttın karşiim bu yüzden seni de tebrik ediyorum
Yıldız reisi elemek öyle kolay değil
)

Ve bu haftaki emeklerinden dolayı @kerem 'e de ayrıca teşekkür ediyorum.

Dua final puanı alamaz demiştim.

Yine haklı çıktık.

Bu hafta kötü şarkıyla geldim, yaptığım hatadan dolayı elenmem üzerdi yani. Haftaya bomba gibiyiz, artık şampiyonluğa yürümeye başlıyoruz hayırlısıyla.

Reactions: alperuz
@kerem e bu süreçte nekadar tşk etsem az yine harika bir sonuclar oldu forum için nekadar önemli bir mihenk taşı olduğu ortada 20 den fazla üye yaklasık 3 saat hep birlikte eğleniyor aynı şeyle ilgileniyor ve bu süreçte aksamayıp forumu canlı tutmasında çok önemli rol oynadı @kerem 20:00 dan beridir 4 saate yakın burdayız yanı

Ben artık kaçıyorum yarın duyurucaz inş ben dönerim şimdirik kaçmam gerekiyor @Yiğitt @serhatt @mrt-06 @xemrexxx @ozgur2113 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @dreamy görüşürüz sizleri çok özledim

cnm bir an önce dön aramıza

Reactions: Çiğdem
Cidden öyle kız normalde fazla aktif olmayan, mesaj yazmayan benim bile sonuçlarda çenem düşüyor.
Dön artık sen de sahalara.

Emeklerinize sağlık.
@kerem

Reactions: kerem and Çiğdem
Cidden öyle kız normalde fazla aktif olmayan, mesaj yazmayan benim bile sonuçlarda çenem düşüyor.
Dön artık sen de sahalara.

Emeklerinize sağlık.
@kerem
Çoğu üye kendi mesaj rekorunu kırar MS dönemlerinde
Siz böyle olunca zaten forumun tadı çıkıyor ve artık eğlenceden başka bişide olmasın forumda dileklerim hep bu yönde

Reactions: Özgür