- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Sevilmemiş maalesef Gel Bana
Sevilmemiş maalesef Gel Bana
İlk tercihin neydiSon anda değişiklik yapmıştım
Yıldız'la mı 😱Ay yok elenmem, bu haftayı atlatalım da hayırlısıyla şampiyonluğa yürüyeceğiz
Oda akustik tarzında ama sanıyorum onda yarışmada kalma ihtimali daha fazlaydıİlk tercihin neydi
Gerçi dısarıda kalan şarkılar çok iyiydi geçen saymastımya acaba dicemde olan olmus @bazinga kurtulaya baksın ama Mustimin kaderi bu tam iyilere geçecekken eliyorlarSevilmemiş maalesef Gel Bana
Yeter artık ben çıkıyorum, bu rezalete daha fazla katlanamayacağım.@ozmoturk'un Oyları:
11 Mabel Matiz
10 Buray
9 Murat Boz
8 Mustafa Sandal
7 Kıraç
6 Oğuzhan Koç
5 Şebnem Ferah
4 Barış Manço
3 Yıldız Tilbe
2 Dua Lipa
1 Imagine Dragons
@Yiğitt beni dinlemedi, listesinde cok kötü 2-3 sarki var.Yıldız'la mı 😱
Bu hafta gitmezsen haftaya gidici gibisin
Niye?Yeter artık ben çıkıyorum, bu rezalete daha fazla katlanamayacağım.
Aaa bilmiyorum cnm bende son 3 haftadır sizle öğreniyorum ama renk kattın yanı birazda tanıttın benceOda akustik tarzında ama sanıyorum onda yarışmada kalma ihtimali daha fazlaydı
Çok şükürYeter artık ben çıkıyorum, bu rezalete daha fazla katlanamayacağım.
Boş yere antilik yapma, bana ettiğin dua mesajlarını yayarım ortalığaYıldız'la mı 😱
Bu hafta gitmezsen haftaya gidici gibisin
Kıraç bile -20 puandan gelip önüme geçti, şu şarkı 1 puanı hak edecek bir şarkı değil kesinlikle. Olur da elenirsem bu rezaleti görmek istemiyorum
Neyse vazgeçtim bir sonraki puan durumunda bir kez daha düşüneceğim@S.G.A.T.'ın Oyları:
Dua Lipa - I got new rules, I count 'emPop tarihinin en iyilerinden 11
İmagine Dragons - Born To Be Yours (Müziklerinin altyapıları çok iyi.) 10
Mustafa Sandal - Gel Bana (Bu adam harika bir insan.) 9
Şebnem Ferah - Can Kırıkları (Şebo yine kalitesini göstermiş. Zirve şarkılarına kadar gelebilirse kendi listemin hep en yukarılarında olur gibi gözüküyor.) 8
Murat Boz & Soner - İki Medeni İnsan (eskiden dinlerdim, daha da iyi ala bilirdi hafta iyi olunca aşağılarda kaldı.) 7
Mabel Matiz - Sultan Süleyman 6
Yıldız Tilbe - Sana Kalbim Geçti 5
Buray - Kimsenin Suçu Yok 4
Kıraç - Razıysan Gel 3
Barış Manço - Gesi Bağları (Galiba ilk kez dinledim. Beğenmediğim ender Barış Manço yorumlarından biri oldu.) 2
Oğuzhan Koç - Yaradana Yalvartma (Bay burun yine döktürmüş. -_- ) 1
Yandan yandan.Yeter artık ben çıkıyorum, bu rezalete daha fazla katlanamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?