Size emanet başkanlar olarak gücünüzü gösterin bunlar bir işe yaramıyor demesinlerPlanım olabilirGece
Size emanet başkanlar olarak gücünüzü gösterin bunlar bir işe yaramıyor demesinlerPlanım olabilirGece
Boncuklarının hep en alt halkasında oluyorum zaten.
Sondan kurtuldunBoncuklarının hep en alt halkasında oluyorum zaten.
Zam isterimSize emanet başkanlar olarak gücünüzü gösterin bunlar bir işe yaramıyor demesinler
Payımı pay edersiniz işteZam isterim
Tuba sürpriz favorilerden olabilir aman hata etme cnm5.haftayı atlatırsak muazzam parçalar bulunuyor kalan parçalar arasında ?
O yetmezPayımı pay edersiniz işte
-5 puan veririm vallaGaliba @dreamy @Tolstoyevski yollamadı sadece , @Harunnn60 a bildirirsiniz çünkü net kullanamıyorum yarın bana yarın yollarsanız bile @Harunnn60 a ulaşmadı için size -5 ceza verip kendisi seçsin oyüzden aman dikkat edin çünkü forumda olamıcam@serhatt @kerem @xemrexxx @sokak sanati Başkanlar da ilgilensin sonra şikayet kabul etmeyiz cezayı yersiniz Harun görmemiş olursa seçimlerinizi@Bully @MasacRE
Az süslenirsin bu haftada nolacakO yetmez
Süsümden asla vazgeçmemAz süslenirsin bu haftada nolacak
Evet 17:00 da @Tolstoyevski @dreamy sana yollamamıs olursalar cezayı bas şarkıyıda seç gitsin bana yarın yollananlar boşa atılıcak çünkü forumda gündüz olamıcam yine-5 puan veririm valla
Konudaki parçayı değiştirdim şimdi @Harunnn60 a öm den yollayayım mı ?Evet 17:00 da @Tolstoyevski @dreamy sana yollamamıs olursalar cezayı bas şarkıyıda seç gitsin bana yarın yollananlar boşa atılıcak çünkü forumda gündüz olamıcam yine
@turkuazz da değiştirme ihtimali varmıs @Harunnn60 a bildirirsin yoksa paylaştını paylaşır dedim onuda haberin olsun değiştirirse şey edersin
Puanları sen özeline atarsın videoyu ben netim düzelmezse ilgilenemiyorum oyları toplarsın cnm , 2-3 gün iş gününde gelecekler cumartesiye kalmaz demişlerdi inş en geç cuma hallolur yoksa bu iş uzarda gider , 6 gb yükledim ama nete olabildince girmiyorum bilgisayardan çok yiyor az önce girdim zaten buraya bakmak için ve resimli yerlerde takılmamak için başka yerede bakamıyorum
Artık @xBUGRAx senin emanetinde ama onun baskanı oldundan daha yakından ilgilenebilirsin artıkAPTAL !!
Evet cnm @Harunnn60 a yolla sende bir sıkıntı çıkmasın amanKonudaki parçayı değiştirdim şimdi @Harunnn60 a öm den yollayayım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?