Onun hiçbir bölümünü okumadım şimdi baştan başlayamam kusura bakmaNe zırvalıyorsun yine.
O zaman gösterin FOX'un tanıtımını izlediğiniz yeri.
Ve Kanal Savaşları'nı da.
Onun hiçbir bölümünü okumadım şimdi baştan başlayamam kusura bakmaNe zırvalıyorsun yine.
Resmen bana ihanet, aldatıldım...
Sadece jürisin sanıyordum, bu sezon yarışıyor muydun ???@-potterhead- harikasın, çok teşekkürler.
Dizi takip etmeyen annem Mucize Doktor'u izleyince bayıldı yok bir de izlemeyelim miAl işte dizi saati diyor, bir değişik de o işte.@batuhankaralar
Ne zırvalıyorsun yine.
Sen @ozgur2113 e 3. haftadan sonra elenecek dedin be nde hayır asıl yeni baslıyor dedim dönme sırası sende galibaÇok ayıp ettin Buray'a, bana ve Özgür'e, çok...
Ben korurum seni
İşin hepsinden önemli tabi
Kurşun’a dizerim hepsiniÜstüme çık siper ol.
Yasak Elma erken final mi yapacaktı yok daha neler 😱 İkinci sezona anlaşma yaptık bitti işte, şimdi sırada @Çiğdem'in hayatını dizi yapma projem varkız ne anlaşması türkiyede öyle işler oluyor mu be dizinin 3-4 bölüme kalkmayacağı belli değil
Anneciğine saygım sonsuz da @Çiğdem Mucize Doktor var diye ertelesin mi sonuçlarıDizi takip etmeyen annem Mucize Doktor'u izleyince bayıldı yok bir de izlemeyelim mi
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
4.Puan Durumu
1 Barış Manço 282
2 Kıraç 274
3 Şebnem Ferah 221
4 Yıldız Tilbe 220
5 Mabel Matiz 202
6 Mustafa Sandal 201
7 Ajda Pekkan 200
8 Murat Boz 200
9 Buray 195
10 Tuğba Yurt 193
11 Oğuzhan Koç 193
12 Nil 187
13 Dua Lipa 173
14Imagine Dragons 173
15 Katy Perry
16 Duman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?