Geçen haftaya göre daha iyi bir seçim.Bu haftaki şarkım budur. Klibini de izlemenizi tavsiye ederim, herkese başarılar
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Viel Glück bruder, ein super Lied.
Bu hafta “Kuğu Şarkısı” ile geliyoruz.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk@tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy@turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı@denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı@DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo@soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı@GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed@S.G.A.T. @Çiğdem
Sevdiğim bir şarkısıdır, bol şans.Bu haftaki şarkım budur. Klibini de izlemenizi tavsiye ederim, herkese başarılar
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Berbat
Bu hafta “Kuğu Şarkısı” ile geliyoruz.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk@tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy@turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı@denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı@DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo@soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı@GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed@S.G.A.T. @Çiğdem
Önemli bir hit mi tartışılır ama fena sayılmazBu haftaki şarkımız Mustafa Sandal'ın yakın dönemdeki önemli hitlerinden: "Dön Dünya"
1.58 - 2.58
Fav10 Top 10'da zirve görmüş hitlerinden.Önemli bir hit mi tartışılır ama fena sayılmaz
İlk haftaya göre düşüş söz konusu
Elbet vermişimdir.Fav10 Top 10'da zirve görmüş hitlerinden.Sen de güzel puanlar vermişsin zamanında.
Ben fazla yüklenmeyin dedim ama @offensive siz yeni juriler olarak alısıcaksınız ve elinizi korkak alıstırmayın bunları hiçbirşekilde memnun edemezsiniz@Bully
@xBUGRAx Özellikle
Ara geçiş müziği özellikle şahane şarkı da bir o kadar güzel seçimBu haftaki şarkım budur. Klibini de izlemenizi tavsiye ederim, herkese başarılar
Güzel seçimBu haftaki şarkımız Mustafa Sandal'ın yakın dönemdeki önemli hitlerinden: "Dön Dünya"
1.58 - 2.58
Böyle kaliteli bir şarkıyı liste dışı bırakmak istemedim. Dayan Yüreğim'den daha iyi iş yapacaktır her türlü.Desteklerinizi bekliyoruz...
Napalım o zaman bebeğim, sen sevmişsen bize laf düşmez.@xemrexxx de kullanmıştı galiba bu şarkıyı ama düşük gitmişti diye hatırlıyorum.Tabii bu sezon farklı olabilir
Dinleyip sevmeye çalışırız bakalımTüm şarkılar belli olmadan bir şey demek anlamsız zaten, recaptan sonra şekilleniyor her şey...
Ortalama gitmiş baktımda yine orta sıralarda sütlü kahveni yudumlarsın
Şefimize bir ben destek oluyorum oda buna uysun diyorumSen kimsin kıytırık sunucu..
Başka değişiklik düşünmüyorum da sağım solum belli olmaz tabi.Ortalama gitmiş baktımda yine orta sıralarda sütlü kahveni yudumlarsın
Ben liste dışımda olan şarkılardan değiştirilmesi gerekirse eğer Bully gözlerinde yabancı şarkısı vardı listesinde onun dışında başka değişmeli şarkıya sıcak bakmadım ama hayırlısı olsun Bully dedi gibi
Büyüyüp oyuncu olursa ecünnü listeme koymucam bu kızı ,zibidi Çağataydan rahatsız olduğu için
Mükemmel.Nil Karaibrahimgil - Bronzlaşmak
Söz - Müzik: Nil Karaibrahimgil
Düzenleme: Ozan Çolakoğlu
(Sony Müzik Türkiye - 2004)
Nil'in hit deposu 2. albümü 'Nil FM' ile devam ediyoruz. Albümün 3. klibi olarak yazın yayınlanan 'Bronzlaşmak'ın klibinde o zamanlar Tarkan'ın vokalisti olarak sadece sektörde tanınan Murat Boz da yer alıyor.
Murat Boz, Ozan Çolakoğlu'nun 'Nil'in klibinde oynamak ister misin?' teklifine evet diyerek çıkış yapacağı şarkıya da sahip olacağını tahmin eder miydi?...
Çıkarılacak sonuç: Nil kendisine yapılan iyiliği karşılıksız bırakmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 71538
@Çiğdem @Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?