@Maskeli Fedai gibi davranıyor sana @BullyHislerini oylamaya katmayan jüri istiyoruz @Çiğdem
@Maskeli Fedai gibi davranıyor sana @BullyHislerini oylamaya katmayan jüri istiyoruz @Çiğdem
Hazırla tabii canım, tutuşsun bi yerleri
Her hareketimi birine benzetiyorsun
Umarım İsmail'im tüm temennimiz o yöndeBen de bundan korkuyorum ya zaten.Geçen sene o kadar final puanlarını toplayıp bir kez hata yaptım diye direkt postalanmıştım tarih tekerrür etmez umarım.
Kız buna kötü diyen çarpılır ayol
Hhaha bu seferde @Maskeli Fedai yolunda gördüm seniHer hareketimi birine benzetiyorsunBirinin çırağı olmaktan bıktım
Benim arkam sağlam
Her hareketimi birine benzetiyorsunBirinin çırağı olmaktan bıktım
Çiğdem ne diyorsa odur
Bir oklavayla ikiside uçar @Maskeli Fedai @dreamyBenim arkam sağlamDimi kız
Aksini söylersen sıkıntı olur
Ben benzettiği hepsinin sentezi bir yoldayım demiştim ona. En doğru tanım bu benceÇiğdem ne diyorsa odurDemek ki yanlış yollardasın İsmail bey
Güzel aslında bu slowu ben beğendim
Canımsın
Sanırım tam puanımın gideceği isim belli olduBu haftaki şarkım budur. Klibini de izlemenizi tavsiye ederim, herkese başarılar
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Mavi sakal gibiyim..Sen yolunu şaşırmışsın, gittiğin yol yol değil.. Temelli döndüğümde ilgileneceğim bu işle, seni kampa almamız gerekicek.. @Çiğdem
Tarkan'ı keşfetmesen durumlar hepten kötüydü ordan kurtarıyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?