Hahahahakız sen ittifak yapmazsın ki ; anca yatağa atarsın herifleri demek @batuhankaralar ı gözüne kestirdin@Çiğdem @Bully
Aynen öyle canımKaybettiğim savaş yok diyorsun yani
Ne yapıyorum ki kellemi vurcak be
Aynen, o oy vermeseydi de de elenirdim ama olsun sonuçta onun geldiği hafta veda ettim yarışmayaBunları not tutacam senin için sevinmedi diye ama sapık onu hiç dertmeden Şeboya desteğine devam edecektir
Geldiği hafta elenmezsen tabi geçen sezon onun hortladığı haftamı elenmiştin
@sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @kerem @xemrexxx
@Bully @dreamy @Billy Kane @MayısKralı @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @bazinga @ozgur2113 @Tolstoyevski @mesmeso61 @-potterhead- @S.G.A.T. @batuhankaralar @ozmoturk @turkuazz @Ahmed
Şarkıcı değiştirme konusunda redkit olan @MayısKralı artık son kez değiştiriyoruz onu açıklarkan
MS 1.Haftası Pazartesi 9 eylüle geldiği için Salı günü başlayacaktır şuan spoi vermiyeyim özel bir tarihe denk gelmesinden ötürü niye salı çünkü ben pazartesi forumda olmucamBen yoksamda hayaletler açamıcağına göreSalı günü 1.hafta konusuyla başlıyoruz sonra zaten seri şekilde hız kesmeden yine gideceğiz
Başlasın artık bekliyoruz.@sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @kerem @xemrexxx
@Bully @dreamy @Billy Kane @MayısKralı @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @bazinga @ozgur2113 @Tolstoyevski @mesmeso61 @-potterhead- @S.G.A.T. @batuhankaralar @ozmoturk @turkuazz @Ahmed
Şarkıcı değiştirme konusunda redkit olan @MayısKralı artık son kez değiştiriyoruz onu açıklarkan
MS 1.Haftası Pazartesi 9 eylüle geldiği için Salı günü başlayacaktır şuan spoi vermiyeyim özel bir tarihe denk gelmesinden ötürü niye salı çünkü ben pazartesi forumda olmucamBen yoksamda hayaletler açamıcağına göreSalı günü 1.hafta konusuyla başlıyoruz sonra zaten seri şekilde hız kesmeden yine gideceğiz
@sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @kerem @xemrexxx
Bugün başlasaymış o zaman.@sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @kerem @xemrexxx
Dün gece @mrt-06 a Pazartesi başlıyoruz diyip forum dan çıkınca kafama dank etti yarın 9 eylül olduğu o zamana kadar hiç farkında değildimBugün aç. Altı üstü şarkı paylaşılacak.s s
Evet yoksa benim dırdırımdan kurtulamazdın.Dün gece @mrt-06 a Pazartesi başlıyoruz diyip forum dan çıkınca kafama dank etti yarın 9 eylül olduğu o zamana kadar hiç farkında değildim
Bugün neden açmadığımıda söyliyeyim çünkü bugün açsaydım gece yarısı 1.haftanın reytingi belirlenecekti geriye kalan 3-4 günlük kısım hiçbir şekilde etki etmicekti bunlarıda düşünmek zorundayız arkadaşlar ekmek parası sonuçta@Aserat @xBUGRAx @dreamy @Bully @xemrexxx @serhatt
İşin gücün para pul aç gözlüDün gece @mrt-06 a Pazartesi başlıyoruz diyip forum dan çıkınca kafama dank etti yarın 9 eylül olduğu o zamana kadar hiç farkında değildim
Bugün neden açmadığımıda söyliyeyim çünkü bugün açsaydım gece yarısı 1.haftanın reytingi belirlenecekti geriye kalan 3-4 günlük kısım hiçbir şekilde etki etmicekti bunlarıda düşünmek zorundayız arkadaşlar ekmek parası sonuçta@Aserat @xBUGRAx @dreamy @Bully @xemrexxx @serhatt
Gerçekten para kazansan bu kadar dikkatli olmazdın.Dün gece @mrt-06 a Pazartesi başlıyoruz diyip forum dan çıkınca kafama dank etti yarın 9 eylül olduğu o zamana kadar hiç farkında değildim
Neyin dibine vurdunBakalım ben de dibine dibine vurup kazanacak mıyım
Sana hep 1'leri vermiştim hatırladım 😱
İnş @Bully gitmeden başlamayı düşünüyoruz şu 1 aydaEvet yoksa benim dırdırımdan kurtulamazdın.Yarışanlar için belgesel hazırlayacağım demiştin ona ne oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?