eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Salı Günü Başlıyor !

Bunları not tutacam senin için sevinmedi diye ama sapık onu hiç dertmeden Şeboya desteğine devam edecektir

Geldiği hafta elenmezsen tabi geçen sezon onun hortladığı haftamı elenmiştin
Aynen, o oy vermeseydi de de elenirdim ama olsun sonuçta onun geldiği hafta veda ettim yarışmaya
Gelince uğursuzluğunu telafi edecektir.

Reactions: Çiğdem
@sokak sanati @Harunnn60 @serhatt @kerem @xemrexxx

@Bully @dreamy @Billy Kane @MayısKralı @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @bazinga @ozgur2113 @Tolstoyevski @mesmeso61 @-potterhead- @S.G.A.T. @batuhankaralar @ozmoturk @turkuazz @Ahmed

Şarkıcı değiştirme konusunda redkit olan @MayısKralı artık son kez değiştiriyoruz onu açıklarkan

MS 1.Haftası Pazartesi 9 eylüle geldiği için Salı günü başlayacaktır şuan spoi vermiyeyim özel bir tarihe denk gelmesinden ötürü niye salı çünkü ben pazartesi forumda olmucam
Ben yoksamda hayaletler açamıcağına göre
Salı günü 1.hafta konusuyla başlıyoruz sonra zaten seri şekilde hız kesmeden yine gideceğiz

Bizle geçir bir kere de.
Arkadaşların da takip etsin bizi ama seninle bir daha görüşmezler bizi görünce.

Başlasın artık bekliyoruz.
Şurada görüp görebileceğim birkaç hafta zaten.

Bugün aç. Altı üstü şarkı paylaşılacak.s s

Bugün başlasaymış o zaman.

@MayısKralı Selena Gomez war besser.

Bugün başlasaymış o zaman.

@MayısKralı Selena Gomez war besser.
Bugün aç. Altı üstü şarkı paylaşılacak.s s
Dün gece @mrt-06 a Pazartesi başlıyoruz diyip forum dan çıkınca kafama dank etti yarın 9 eylül olduğu o zamana kadar hiç farkında değildim

Bugün neden açmadığımıda söyliyeyim çünkü bugün açsaydım gece yarısı 1.haftanın reytingi belirlenecekti geriye kalan 3-4 günlük kısım hiçbir şekilde etki etmicekti bunlarıda düşünmek zorundayız arkadaşlar ekmek parası sonuçta
@Aserat @xBUGRAx @dreamy @Bully @xemrexxx @serhatt

Evet yoksa benim dırdırımdan kurtulamazdın.
Yarışanlar için belgesel hazırlayacağım demiştin ona ne oldu.

İşin gücün para pul aç gözlü

Gerçekten para kazansan bu kadar dikkatli olmazdın.

Şu resmi paylaşma, her seferinde hem gülüyorum, hem sinirleniyorum. Geçen sene ne strese girmiştim bu resim yüzünden.