İnşallahİnşallah elenmezsin, gönlüm senden yana...
Gördünmü yazdığımı
Film içindir coşmayın hemen
Güzel puan verdiğin sürece duyarsın canım.Sonunda bi teşekkür duyduk senden
Her şeyiyle derken 😱
Bismillah 😱4. Puan Durumu:
Şebnem Ferah 81
Yıldız Tilbe 79
Barış Manço 62
Buray 62
Mustafa Sandal 62
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Sadece bana yüksek vermeliydin.Beğenemedin mi
Kimin sayesinde?Saat 20.17'de kullandım, çatla.
4. Puan Durumu:
Şebnem Ferah 81
Yıldız Tilbe 79
Barış Manço 62
Buray 62
Mustafa Sandal 62
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye
Tekmeyi bastılar mı sanaBismillah 😱
@MayısKralı oy kullanmadi.Gerilimi allahu akbar dağlarına çıkarmak için bilinçli olarak son 3’ün eşit olduğu bir son puan tablosu yapmışsın diyecektim ama senden beklenmez öyle işler biliyorum
Mayıskralının oyunu bir an önce açıklasan da aradan çıksa, nasılsa Manço’ya 1 vereceğini açıklamıştı eğer onu en son açıklarsan bir heyecanı kalmaz o son oyun
Arka sokaklar vadiye girdiği içinNeyi cnm
İşte benim öğrencim @Tolstoyevski @bazinga @dreamy @Yiğitt @ozgur2113 @MasacRE @Silinmiş Üye @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @kerem4. Puan Durumu:
Şebnem Ferah 81
Yıldız Tilbe 79
Barış Manço 62
Buray 62
Mustafa Sandal 62
@MayısKralı oy kullanmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?