Bulluya daha listeyi atmadımkı nete yeni girdim sonuc gecesinden sonra onuda oyları uğraştımİyi bu hafta boncuk dağıtırsın diyordum.
Bully'nin de oylarını unutma.
Bulluya daha listeyi atmadımkı nete yeni girdim sonuc gecesinden sonra onuda oyları uğraştımİyi bu hafta boncuk dağıtırsın diyordum.
Bully'nin de oylarını unutma.
@MasacRE senide kendi gibi kütük etmiş diyecemde masacre Musti fanı gibi oyluyor rahmetli görmüyor iyiki aklını karıştırırdıAhahahahaha ben bedduaya göre oy vermiyorum sanata göre veriyorum.O yüzden kulağıma ne güzel gelirse o yüksek puan alacak, isimler önemsiz...
Bu arada şuan baktım oylarını bana yollamamışsın. Yollamayı unutma.Bulluya daha listeyi atmadımkı nete yeni girdim sonuc gecesinden sonra onuda oyları uğraştımBakalım tam puan alamayan o ikili kim @Tolstoyevski @dreamy @ozgur2113 @Yiğitt @bazinga şimdi niye eşit vermedim iki kişi çok bariz aşağıda kalmıs elenecekler bence belli
Ne demek canım, emanetine en iyi şekilde sahip çıkıyorum. Özledik seni çok, en kısa sürede gelirsin umarım.Emeklerine sağlık @kerem sen olmasan napardık bilmiyorum
Az önce yolladımya tekrar bak 😱 😱 😱Bu arada şuan baktım oylarını bana yollamamışsın. Yollamayı unutma.
DÖN O ZAMAN ARTIK ÖZLEDİKKimse bizim gibi bütün olamaz@xemrexxx
O yılanlar boğsun seni
ay artık siz eve çıkın ben de mahalleliyi sizn eve yönlendirip sizi taşlatayımDÖN O ZAMAN ARTIK ÖZLEDİK
Yılın üyeleri etkinliği de var şimdi ona yetişirsin umarım.
Puanları belirtmemişsin ki?Az önce yolladımya tekrar bak 😱 😱 😱
Boncuksuz oyladımdan anlamadın sanırım dur açıklamasınıda yapayım şutlanan iki kişiyiPuanları belirtmemişsin ki?
Sincap Başkan oldun artık. Bu sezon boncuğa gerek yok.Boncuksuz oyladımdan anlamadın sanırım dur açıklamasınıda yapayım şutlanan iki kişiyi
o taşlar boğazında kalsınay artık siz eve çıkın ben de mahalleliyi sizn eve yönlendirip sizi taşlatayım
Ben ona karşı büyü yaparım
Kavak yellerinde aslıya benzetiyorlardı beni diyordum onun evini taşlıyordu mahalleli senin gibi birisi adını çıkarmıştıay artık siz eve çıkın ben de mahalleliyi sizn eve yönlendirip sizi taşlatayım
Bakalım benle uyuşucakmı eleyecen kişilerSincap Başkan oldun artık. Bu sezon boncuğa gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?