Demete geçen bölüm tam puan verdim teşekkür bile etmedin görgüsüz .ssIyy Mustafa, bilemiyorum..
Demete geçen bölüm tam puan verdim teşekkür bile etmedin görgüsüz .ssIyy Mustafa, bilemiyorum..
Adil'den L harfini çıkarırım diyorsunSana özel adilliği bozarız.
Yok, baş harfi çıkarırım. Dil uzatırım.Adil'den L harfini çıkarırım diyorsun
Esprin batsın çocukYok, baş harfi çıkarırım. Dil uzatırım.
Sen espri yaparsan, ben de böyle yaparım işte.Esprin batsın çocuk
Bu adama olan nefretim düşük vermeme sebep olabilir.Bu hafta çok konuşulan 'Kıymetlim' düeti ile karşınızdayım. Sanıyorum ses olarak değerlendirirsiniz Mustafa Ceceli'nin özel hayatını yarışmaya katmak adil bir durum olmaz aksi takdirde. Şimdiden herkese başarılar.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem-
Spordayken yazamıyorum çoğu puanlamayıda kacırdım tam verdiğini bilmiyodum.Demete geçen bölüm tam puan verdim teşekkür bile etmedin görgüsüz .ss
Demet Akalın dinleyerek mi spor yapıyorsun acaba, yoksa Hande Yener mi? Merak ettim.Spordayken yazamıyorum çoğu puanlamayıda kacırdım tam verdiğini bilmiyodum.
Bu adama nefretin aklına gelince onu sil ve bana olan hislerin aklına gelsinBu adama olan nefretim düşük vermeme sebep olabilir.
Valla sadece ikisiDemet Akalın dinleyerek mi spor yapıyorsun acaba, yoksa Hande Yener mi? Merak ettim.
ahhahaah,sana olan hislerimde sadece nefretten oluşuyorsa napacamBu adama nefretin aklına gelince onu sil ve bana olan hislerin aklına gelsin
Sanmıyorum ama denemeye değer.ahhahaah,sana olan hislerimde sadece nefretten oluşuyorsa napacam
Bu hafta çok konuşulan 'Kıymetlim' düeti ile karşınızdayım. Sanıyorum ses olarak değerlendirirsiniz Mustafa Ceceli'nin özel hayatını yarışmaya katmak adil bir durum olmaz aksi takdirde. Şimdiden herkese başarılar.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Doğu @gözlemci @Çiğdem-
MC'ye olan öfke şarkıya yansımaz inşallah korkum buBu hafta kesinlikle bunu bekliyordum kesinlikle doğru seçim tebrikler
Tamam bakıcaz artık senin hatrın içinSanmıyorum ama denemeye değer.Şaka bir yana da yorumda da belirttim Mustafa Ceceliyi özel hayatı dışında tutarak değerlendirelim ayrıca burada kıstas İrem bu hususa dikkat etmenizi rica ediyorum. 🙄
Dışarı verme sesi, aman diyeyim.Valla sadece ikisiama Demet'in hareketli parçası daha fazla olduğu için en fazla o çalıyor.
Senin böyle bir sebeple puan kırmayacağını ve şarkıyı sevdiğini biliyorum
Yanlış bilgiSenin böyle bir sebeple puan kırmayacağını ve şarkıyı sevdiğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?