Akşam göreceğiz artık az kaldı.
Akşam göreceğiz artık az kaldı.
Aman bu kadın soyunmasın @Billy KaneBu hafta Gülşen ile Hande herifleri soydururken Demet kendi soyunarak takdirimi kazandı
Democuğum final puanına kavuşurken diğerleri sürüm sürüm sürünecek inşallah@Çiğdem- @Billy Kane @dreamy
Şu hali harika kadının, kıskanma cadaloz
Gelinim Forumda konusunda cevap vermiştim sana, bence de böylesi daha iyi olacak.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Arkadaşlar MS sonuçları yarın yanı pazar 21:00 a ertelendi . Bu akşam 21:00 da Gelinim Mutfakta @mrt-06 sunumuyla olacak.
İki sonuclar aynı zamana denk geldi benimde zaten keyfim yoktu puanlarıda henüz hesaplayamamıştım bir şeyle uğraşacak hevesim yok bugün hem yeni konunun pazartesi açılmasıda iyi olur oy yollamayanlar pazar 21:00 kadar yollayabilirler duyuralım
"Hevesim yok" yerine, "üşeniyorum" desen daha iyi.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Arkadaşlar MS sonuçları yarın yanı pazar 21:00 a ertelendi . Bu akşam 21:00 da Gelinim Mutfakta @mrt-06 sunumuyla olacak.
İki sonuclar aynı zamana denk geldi benimde zaten keyfim yoktu puanlarıda henüz hesaplayamamıştım bir şeyle uğraşacak hevesim yok bugün hem yeni konunun pazartesi açılmasıda iyi olur oy yollamayanlar pazar 21:00 kadar yollayabilirler duyuralım
Canım sıkkın o açıdan iyi oldu"Hevesim yok" yerine, "üşeniyorum" desen daha iyi.
Canın sıkkınken bile mutlu görünüyorsun forumda, ilginç.Canım sıkkın o açıdan iyi oldu
Sen de kendini Murat Boz yerine koysaydın.Bu hafta Gülşen ile Hande herifleri soydururken Demet kendi soyunarak takdirimi kazandı
Democuğum final puanına kavuşurken diğerleri sürüm sürüm sürünecek inşallah@Çiğdem- @Billy Kane @dreamy
NOLDU KIZ HAYROLA@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Söyle Gülşen'e beni oynatsın klibinde, Murat Boz da kimmişSen de kendini Murat Boz yerine koysaydın.
Daha iyi olmuş kendi adıma da.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Gülşen’le tanıştım bir o kaldı.Söyle Gülşen'e beni oynatsın klibinde, Murat Boz da kimmiş
Ohoo nasıl temsilcisin sen ya, yazıklar olsun kadınla tanımamışsın bileGülşen’le tanıştım bir o kaldı.Önce kendimi teklif ederim sıra sana gelirse neden olmasın.
Çiğdem'cim benim oyumu en son açıkla canım. Buli'nin -benden sonraki- en yakın arkadaşının elenişindeki son dokunuşta başrol oynamak istiyorum.Akşam göreceğiz artık az kaldı.
Tam puanın hayırlı olsun @Maskeli FedaiÇiğdem'cim benim oyumu en son açıkla canım. Buli'nin -benden sonraki- en yakın arkadaşının elenişindeki son dokunuşta başrol oynamak istiyorum.
NOLDU KIZ HAYROLANiye canın sıkkın
Yarışmayla alakası yok sizlerlede öyle benimde enrjimi düşüren bazı şeyler var çok az böyle olurum bir sıkıntıdan dolayı keyfim yok düdnen beridir forumda bir şey yapaasım gelmiyor ama sıkıntım olmayan sizlere yansıtmam tabikide bu arada Arslan beyin cümlesi çok hoşuma gitti çok teşekkürlerCanın sıkkınken bile mutlu görünüyorsun forumda, ilginç.
malesef sırasıylaÇiğdem'cim benim oyumu en son açıkla canım. Buli'nin -benden sonraki- en yakın arkadaşının elenişindeki son dokunuşta başrol oynamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?