Hahha doğrusu o ayoll kimden ders alıyorlarDoğru sen gibi boncuk dağıtıyor olabilirler. İşi çözmüşler.
Hahha doğrusu o ayoll kimden ders alıyorlarDoğru sen gibi boncuk dağıtıyor olabilirler. İşi çözmüşler.
Şarkımı nasıl buldun?Hahha doğrusu o ayoll kimden ders alıyorlar
Kesin zirveyi alacağım
Zorlu haftalardayız şarkın güzel ama tüm şarkıları da dinleyip nihai karar vermem lazım. Çünkü artık herkes güzel şarkı seçiyor bir şekilde karar vermek zor ama sevdiğim bir şarkı İltimasNe için olabilir şarkı için.
Hahah güzel totem buldunuz sizdeKesin zirveyi alacağım
İltimas şarkısını beğenmiyorum. Yani, ilk haftalar kullansan daha iyi olurdu bence.
Gülşen güzel kadın, ona da "ecünnü" damgasını vurma. Klip desek, 18+ gibi bir şeydi aslında.Puanını şuan bilmiyoruz ama iyi puan alırsan ,demek senin ecünnünün yanına bir parlak koyman gerekiyormuş @Arslan Bey için
Oylarımı verdim. Hafta çok zorluydu, 1 puan verdiğim dahi iyi şarkıydı ama sıralama yapmak durumundayız.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Oylama başladı herkesten yine oy bekliyoruz teşekkürler
Son Oy Gönderme Tarihi : 15 Eylül Cumartesi 21:00
Demet Akalın - Afadersin
Hande Yener - Yalanın Batsın
Gökhan Türkmen - Bitmesin
Kenan Doğulu - Shake It Up Şekerim
Sertab Erener - Yanarım
Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanında
Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün
İrem Derici - Nabza Göre Şerbet
Gülşen feat Murat Boz -İltimas
Sezen Aksu - Biliyorsun
Ahmet Kaya - Söyle
Yalın - Yeniden (0:24-2:04)
Cornetto mevsimini en iyisiyle kapatmış bulunuyoruz, bu hafta son rüşvetleri dağıtacağız.Mevsimi kapatıyor bu sondu sanırım@Maskeli Fedai @Bully
Ama en güzellerinden bence sadece şu keyfi sonundamıdır nedir o tuhaf
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Oylama başladı herkesten yine oy bekliyoruz teşekkürler
Son Oy Gönderme Tarihi : 15 Eylül Cumartesi 21:00
Demet Akalın - Afadersin
Hande Yener - Yalanın Batsın
Gökhan Türkmen - Bitmesin
Kenan Doğulu - Shake It Up Şekerim
Sertab Erener - Yanarım
Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanında
Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün
İrem Derici - Nabza Göre Şerbet
Gülşen feat Murat Boz -İltimas
Sezen Aksu - Biliyorsun
Ahmet Kaya - Söyle
Yalın - Yeniden (0:24-2:04)
Benim beğenmem sıkıntı yaratabilir boğazında kalmaz inş @Maskeli FedaiCornetto mevsimini en iyisiyle kapatmış bulunuyoruz, bu hafta son rüşvetleri dağıtacağız.Kötü verenler dondurma yerine avuçlarını yalayacaklar.@Maskeli Fedai
Allahtan sağlam şarkıyla geldim Umut'un puanını aramam.
Son hafta beğenmediklerim tekrar çıkışa geçti boncukları 2 hafta sonra tekrar kopardıkOylarımı verdim. Hafta çok zorluydu, 1 puan verdiğim dahi iyi şarkıydı ama sıralama yapmak durumundayız.
Herkesin hakkında hayırlısı.
Sağlam buysa çürük tanımın nasıl acaba ayollAllahtan sağlam şarkıyla geldim Umut'un puanını aramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?