Paçoz senin çöp dediğin de müzik tarihi saklıKadının ev temizliğini yapıp tüm çöpleri toplamışsın resmen ayoll
Paçoz senin çöp dediğin de müzik tarihi saklıKadının ev temizliğini yapıp tüm çöpleri toplamışsın resmen ayoll
Millet zor hafta elenecem diye kaygılanıyorBu haftadan itibaren kusursuz bir liste dönemim başlıyor risksiz listem.Gerçi bu hafta da iyi alabilirim şarkılar zayıf bence
Benim böyle kaygılarım yok şarkıma güveniyorum paylaşılanlar arasında nasıl bir oylama yaparım bilmiyorum ama geçen haftaya göre sönük şarkılarMillet zor hafta elenecem diye kaygılanıyor
Tabi sen bu haftalar elenmezsin bencedeBenim böyle kaygılarım yok şarkıma güveniyorum paylaşılanlar arasında nasıl bir oylama yaparım bilmiyorum ama geçen haftaya göre sönük şarkılar
Hahaha keçi kim oluyor? Fok balığıyla sincabı anladım da.Merak etmeyin sizin içinde bölümümüz var
Çok sağlam şarkılarım kaldı hep hit olmuş dillere pelesenk olmuş şarkılar mevcut o yüzden finale kadar çıkmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsaTabi sen bu haftalar elenmezsin bencedeYa yine Çeyrekte ya da öncesinde
Mümkünse gelmesin yenisi. Gel saklanalım hiçbir ayrılık bulmadın bizi. Hangi şarkısıydı böyle bir şarkısı vardı.Evet ama belli değil yenisi.
Bunu tahmin etmemiştim cidden. Evet daha yüksek alırdı.Şu an dinliyorum ve çok ısındım mutlu musun?Tesadüf'ten daha çok verir miydin Çilekli'ye?
Bunu tahmin etmemiştim cidden. Evet daha yüksek alırdı.
Bakalım ne söyleyecek yineBu hafta 'Söyle' diyoruz. Başarılar herkese
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?